Mennyit érnek ma ezek a cuccok használtan?
Figyelt kérdés
Onkyo TX-SR608 Rádióerősítő
Pioneer CS7070 Hangfalpár
Taga Harmony TSW200 szubláda
Mindegyik makulátlan, karc és sérülésmentes.
jún. 17. 09:54
1/6 Morzsi007 válasza:
Amennyit adnak érte. Nézd meg hasonló cuccok mennyiért mennek.
Nem túl sokat.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ezek elektronikai hulladékok
3/6 A kérdező kommentje:
Miért szóltok hozzá, ha nem a kérdésre válaszoltok? Felpontozzátok egymást, de egyáltalán nem hasznos egyikőtök hozzászólása sem, mint ahogy ez sem az, amit most írok.... De ha ezek a cuccaim vannak eladni, akkor nem írhatom, hogy mennyit ér egy Tesla, mert mondjuk az szerinted nem elektronikai hulladék... Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyiért lehetne reálisan meghirdetni EZEKET A VACKOKAT. Ha 5 ezer Ft-ért, akkor nem adom el. Ha 500k ért akkor meg holnap felteszem valahová. Ha meg 85 ezerért, akkor esetleg elgondolkozok rajta. Nem véletlenül tettem fel úgy a kérdést, ahogy feltettem! Az nem válasz, hogy "nem túl sokat", meg az sem, hogy "keveset", sőt az sem, hogy "rakjam ki a ház elé, majd elviszi valaki"! Ha segíteni szeretnél akkor köszönöm előre is, ha nem, akkor inkább ne írj semmit! Azt is köszi!
jún. 17. 14:45
4/6 Morzsi007 válasza:
Ezek kommersz cuccok voltak anno is. Akkor sem és most sem kiemelkedő termékeknek számítanak. Ezekből van rengeteg a piacon csak más márkával. Ha 80-at adnak ért, akkor add el és örülj. Hogy kapsz-e jobbat ennyiért, ha bemész egy boltba, biztosan nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom mindenáron eladni, csak nincs kihasználva, és porosodik csak a szekrényen. Mióta megvettem a JBL-t, azóta ezeket be sem kapcsoltuk, így nem akarok másikat venni helyette. De elpotyázni sem akarom, mert nagyon jó állapotban van mindegyik. Azt mondod, hogy csak 80-at ér az egész, összesen? Én úgy gondoltam, hogy az erőlködö érne olyan 60...80-at, a dobozok meg olyan 50-et. A szub meg 15..20 körül. Az a bajom, hogy pont ilyeneket nem láttam sehol a neten. Ha találtam is, az is már 3-4 éves hirdetés volt. Akkortájt mentek ekörül. A CS7070 viszont szerintem kifejezetten menő hangfal volt, még 20 éve, de én is már 10 éve vettem, újonnan.
jún. 17. 15:35
6/6 anonim válasza:
Ha az egész kócerájt 40-ért elviszi valaki, akkor add oda neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!