Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez az ár korrekt egy tv-ért?

Ez az ár korrekt egy tv-ért?

Figyelt kérdés

Meg akarok válni régi készülékemtől, ami egy 37cm-es hagyományos televízió. A működésével semmi gond, egyetlen baja, hogy nem működik a távirányítója, így azt pótolni kell egy univerzálissal, ami kb. egy ezresből megvan. 3000Ft-ot szeretnék így kérni érte, mit gondoltok, ez így korrekt? Van érdeklődőm, csak még konkrétan az árról nem sokat beszéltünk.

Köszi a válaszokat!

2010. okt. 30. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Simán jó, én a helyedben egy 5ösért adnám, még az is teljesen korrekt.
2010. okt. 30. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Korrekt!
2010. okt. 30. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is korrektnek vélem. Mivel rokon is az illető, így semmiképp nem rajta akarok "meggazdagodni" úgymond, de ingyen nem akarom adni, hisz én sem állok túl jól anyagilag. Így szerintem ez az ár megfelelő és ő sem jár rosszul.
2010. okt. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!