Megeri IPad Pro-t venni? Tenyleg annyira jo?
Figyelt kérdés
máj. 30. 19:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem annyival jobb, mint az Air, hogy megérje ennyivel többet költeni rá. Sosem fogod kihasználni pl az M4-et, de nagy eséllyel már az M2-t sem.
Hogy neked megér-e 200k-t egy jobb kijelző meg a LiDAR, azt csak te tudod.
2/7 anonim válasza:
Alap felhasználàsra (jegyzetelés, filmezés, netezés, stb) egyátalàn nem.
Komoly grafikai munkára, videó vágàsra már annál inkább.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! 🙂
máj. 31. 13:37
4/7 A kérdező kommentje:
Igazabol erdekel a grafikai munka, de kezdo vagyok es emiatt sem tudom, hogy igy megerne-e. Lehet hogy elsore eleg lenne egy olcsobb
máj. 31. 13:38
5/7 anonim válasza:
Ár érték arányában egyáltalán nem éri meg. Grafikai munkára is ahogy nézegettem az összehasonlító videókat az Spen jobb.
Én inkább javasolnék egy Samsung Galaxy Tab S9 ultrat. +ahhoz megkapod alapból a tollat így azt 3 kell külön megvenned még 1 vagyonért.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolso koszi a tippet! Meg olvastam hogy a memoria bovitheto. Az Apple-nel undorito, hogy nem bovitheto, csak hogy meg tobb penzt kerhessenek el.
jún. 2. 04:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!