Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Okosórát mire lehet használni?...

Okosórát mire lehet használni? Mik az előnyei ?

Figyelt kérdés
Kb 60 ezer Ft ig venném, és használt vagy új is lehet.

máj. 28. 10:52
 1/9 anonim válasza:
Részben kávézóban is dolgozok. Vannak ügyfelek, akik azon keresztül fizetnek kártyával. Ugye óra funkciója az alap... Tudtommal egy alkalmazáson keresztül összeköttetésbe lehet hozni a telefonnal.
máj. 28. 11:15
 2/9 Kedves Vezető ***** válasza:
7%

Elsősorban menőzésre.

Aztán vannak akik kihasználják pl a pulzusmérő funkciót, zenét hallgatnak, telefonàlnak rajta/fizetnek vele.

máj. 28. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Az elérhető funkciók modellenként változnak, meg kell nézni a gyári oldalakon a leírásokat.
máj. 28. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mutogatni fűnek-fának-csajoknak-haveroknak.
máj. 28. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Lehet hívást indítani, fogadni. Zenét hallgatni. Én pl futáshoz nem viszek telefont, mert az óra mér mindent és össze leget csatlakoztatni fülhallgatókkal. Lehet fizetni. Stopper, időzítő, ébresztő. Az ébresztője azért jó, mert rezeg a kezeden és csak te kelsz fel rá, aki melletted alszik, az nem. Ha nem találod a telefonod a lakásban, akkor meg tudod csipogtatni. Pulzus, számológép, messenger, sms, méri az egész napi jövés-menést (lépés és km). Ha beállítod a telót, hogy képet készítsen, akkor be tudsz állni a többiek közé és az órán megnyomod a gombot és a telefon fényképez. Na és még sok minden van ezeken kívül. Persze nyilván ez függ az óra típusától.
máj. 28. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Csak pár példa:

SMS-ek, üzenetek, emailek azonnali elolvasása telefon előkapása nélkül (utóbbit nem írom le mindenhova)

Hívás elutadítás azonnal, vagy éppen felveszed és karórán keresztül beszélsz

Érintéses fizetés

Navigáció pl. séta közben

Zenevezérlés

Naptár

GPS segítségével útvonal rögzítés, vegyíthető pulzussal is

Stopper/visszaszámláló amit lehet 5ezres Casio óra is tud de itt sokkal kényelmesebb kezelni

Persze lehet rá mondani minek, ott a telefon. Nekem pl. 2 esetben ez nem játszik: munka közben meetingen ahol órámra rápillantani, akár hívást elutasítani sokkal illendőbb mint előkapni a téglafont. Vagy ha dolgozok (akár munkahely, akár otthon), tele mindkét kezem, neadjisten koszos, se módom elővenni a telót se összekoszolni nem akarom, de órával meg tudom tenni amit szeretnék.

máj. 28. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én munkába használom,és kirándulásra.
máj. 28. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Okosórát a fidesznyik propaganda használja, pedig EU-s, egyébként egy jó, de olcsó okostelefon többet tud és többet is ér...
máj. 28. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

"rezeg a kezeden és csak te kelsz fel rá, aki melletted alszik, az nem"

Két okosóra kell! Az egyik kézen az első ébresztés rezegjen, a másik kézen a szundi. Sót inkább három, az egyik lábon meg a vészébresztés, ha a szundiba is belealszik az ember.

Biztosít alvótársat is az okosóra? Én amúgy külön alszom a páromtól, mert ahogy egyik barátom megfogalmazta 60 évvel ezelőtt, más az alvás, és más a más. :D Na, hát nncs is okosórám.

"Én munkába használom,és kirándulásra"

Tud kalapálni? Riasztja a medvét?

máj. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!