Okosórát mire lehet használni? Mik az előnyei ?
Elsősorban menőzésre.
Aztán vannak akik kihasználják pl a pulzusmérő funkciót, zenét hallgatnak, telefonàlnak rajta/fizetnek vele.
Csak pár példa:
SMS-ek, üzenetek, emailek azonnali elolvasása telefon előkapása nélkül (utóbbit nem írom le mindenhova)
Hívás elutadítás azonnal, vagy éppen felveszed és karórán keresztül beszélsz
Érintéses fizetés
Navigáció pl. séta közben
Zenevezérlés
Naptár
GPS segítségével útvonal rögzítés, vegyíthető pulzussal is
Stopper/visszaszámláló amit lehet 5ezres Casio óra is tud de itt sokkal kényelmesebb kezelni
Persze lehet rá mondani minek, ott a telefon. Nekem pl. 2 esetben ez nem játszik: munka közben meetingen ahol órámra rápillantani, akár hívást elutasítani sokkal illendőbb mint előkapni a téglafont. Vagy ha dolgozok (akár munkahely, akár otthon), tele mindkét kezem, neadjisten koszos, se módom elővenni a telót se összekoszolni nem akarom, de órával meg tudom tenni amit szeretnék.
"rezeg a kezeden és csak te kelsz fel rá, aki melletted alszik, az nem"
Két okosóra kell! Az egyik kézen az első ébresztés rezegjen, a másik kézen a szundi. Sót inkább három, az egyik lábon meg a vészébresztés, ha a szundiba is belealszik az ember.
Biztosít alvótársat is az okosóra? Én amúgy külön alszom a páromtól, mert ahogy egyik barátom megfogalmazta 60 évvel ezelőtt, más az alvás, és más a más. :D Na, hát nncs is okosórám.
"Én munkába használom,és kirándulásra"
Tud kalapálni? Riasztja a medvét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!