Most van valami xbox kinect-hez hasonló dolog, amivel "interaktívan" lehetne játszani?
A joystick (ha nem repülésszimulátorról van szó) a 80-as években volt "divatban". Játékirányításra konzolok esetén a gamepad ("játékvezérlő") szolgál, amit két kézben tartanak, vannak rajta gombok, és "mini joystick-ok" (analóg karok) is. Kinect megszűnt, tudtommal alternatíva nélkül, valószínűleg a vártnál kevésbé volt népszerű. Használtan még azért talán vehetsz, akár konzollal és játékokkal együtt. A Sonynál van még egy Move nevű eszköz is hasonló célra.
Javaslom a teljes játékkonzol-téma tanulmányozását. Kezdd pl. itt: [link]
Nekem egyébként Spectrumom volt, szóval volt a kezemben joystick bőven...
Szerintem attól,hogy a Microsoft elvetette a kinect témát, még használtan érdemes lehet venni, főleg gyerekeknek,ráadásul nem is az ONE-t javasolnám, hanem az elődjét a 360-ast.Én speciel megbántam,hogy az ONE vétele után eladtam, mert arra még sok kinectes játék jött ki, az ONE-hoz meg alig. Nekünk is csak porosodik a szenzor, visszafelé meg nem kompatibilis, mert nem csináltak átiratot az ilyen játékokhoz. Ráadásul a 360-as nekünk RGH-zott volt, így a letöltött játékok is futottak rajta.
VR szemüveget pláne a PS5-höz valót meg eléggé leszólták, ráadásul ahhoz is alig van játék,ezen felül meg azzal csak egy ember tud játszani, mig a kinectel kettő is, ráadásul a PS VR ku.. drága.
Esetleg még VR esetén szóba jöhet a Oculus Quest, ami önmagában is elmegy, illetve ott már PC-vel is tud működni, de persze jó drága gép kell hozzá, és ebből a 3-as széria is karcolja a 300 ezret.
Van olcsóbban is nagyobb winyóval, és inkább feltört, RGH-zottat vegyél, akkor játékot se kell hozzá venned. Szerintem ;)
Köszi, ez a rgh is uj info. Akkor kicsit utanolvasok, csak a gararancia vonzott, ha valami lenne vele. Vagy ezek nagyjabol azert bírják? :)
500 gigas már eleg, vagy 1 TB-osat keressek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!