Feltelepitettem egy régebbi laptopra win 7-et és nem érzékeli az internetet?
Sziasztok.
Újratelepitettem egy laptopot win7-re, amin Linux volt és ott teljesen jó volt minden. Érzékelte a wifi hálózatot stb.
Miután befejeztem a telepitést azt vettem észre, hogy a laptop nem ismer fel semmilyen hálózattal kapcsolatos dolgokat.
Például nem találja a wifi hálózatot, bedugtam az ethernet kábelt és utána is azt mutatta, hogy nincsen internet ráadásul jelét sem mutatta, hogy egyáltalán be lenne-e dugva az ethernet kábel.
Megnéztem az eszközkezelőt, és láttam, hogy az ilyen "EThernet vezérlő, hálózati vezérlő, sm buszvezérlő" stb sárga felkiáltójeles.
Próbáltam őket eltávolitani, majd újrainditani a laptopot, nem mukodott. Probáltam a laptopnak a nevét beirni (Asus x553ma) és ugy letölteni a drivereket, akkor sem müködött. Bár az is lehet, hogy nem megfelelő dolgokat raktam fel.
Mindenesetre nagyon szépen megköszönöm azoknak, akik tudnak segiteni.
AIDA megmutatja milyen hárdverekből áll a géped, az alapján egyesével le kell vadászni a drivereket.
Asus oldalán is lehet tudsz hozzá keresni, mint pl a dellnek van ilyen lehetősége a laptop szerviz azonosítójával.
Ezeket keresd meg:
Windows6.1-KB3020369-x64
Windows6.1-KB3172605-x64
windows6.1-kb3138612-x64
windows6.1-kb4474419-v3-x64
windows6.1-kb4490628-x64
windows6.1-kb4555449-x64
windows6.1-kb4575903-x64
Ja leírtad a típust. Bocsánat, elkerülte a figyelmem.
Indulj ki innen: [link]
Ehhez nem is volt Windows 7 driver soha, ilyenek vannak és csak 64 bites rendszerre:
...legalábbis gyári Win 7 driver nem volt, ha jól láttam.
Később láttam ezt az oldalt:
Saját felelősségre, noha a site "normálisnak látszó".
rengeteg linux van erre teljesen jo az
nem a regisege a gond hanem a gyengesege
ki tudja miert csak win10 es 8 tamogatast kapott
amugy nyugodtan megprobalhatnad egyiket feltenni
foleg hogy netezni akarsz...
win7 nek nincs tamogatasa
milyen netes dolgokra hasznalnad? bankhasznalat pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!