Facebookon a "magamról" információhoz milyen jó kis csajos, "magával ragadó" szöveget írhatnék? :D

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 13:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
hát ha te egy sima kérdésből ezt szűröd le, nem is tudom..... :)))
2010. okt. 27. 14:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Egyet mondhatok, idézetet ne írj ki. Sírva menekülök minden olyan profilról/albumról ami tele van okosabbnál okosabb idézetekkel.
2010. okt. 27. 16:53
 13/23 A kérdező kommentje:
:) van egy ismerősöm, aki MINDENHOVA (de tényleg, még kép alá is) idézeteket ír ki. hát nekem sem tetszik. :))
2010. okt. 27. 17:16
 14/23 anonim válasza:
Nem szoktam ilyen kérdésekre véletlenül se rákattintani, mert időpocséklásnak tartom, de ez megnevettetett. Carbohydrate válasza tökéletes. Úristeeen..még mindig hatása alatt vagyok :D:D Hogy nevelhet fel a társadalmunk ennyi buta fruskát ?!..
2010. nov. 3. 09:55
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom te miről beszélsz. Kiírtam egy kérdés mert érdekel mások véleménye, ennyi. Ha ez nem tetszik, tényleg nem érdemes rákattintani a kérdésre.

És hogy melyikünk a buta? Biztos lehetsz benne, hogy nem én. ;)

2010. nov. 3. 10:18
 16/23 mysterious dsf válasza:
100%
add önmagadat, csak azért azt, ami nagyon szexuális jellegű, azt esetleg mellőzd, talán túl sokan zavarba jönnének tőleXD de am. csak simán add magadat. h bulizós vidám hülyegyerek vagy vagy otthonülős olvasós stb. te tudod:):D
2010. nov. 3. 12:45
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aranyos vagy :)
2010. nov. 3. 13:09
 18/23 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem tök jó, hogy csináltál egy ilyen kérdést, mert néha nagyon praktikus tud lenni.

Én azt ajánlom, hogy olvass, amennyit tudsz, és rövid időn belül találni fogsz olyan idézetet, ami tökéletesen megy hozzád :)

Itt az én kedvencem:

"Életünk egy menet a világ körhintáján: befizettek rá minket, pedig nem kértük. A legjobb, amit tehetünk hát, hogy élvezzük a dolgot, sírni pedig ráérünk majd akkor, ha le kell szállni." :)

2010. nov. 3. 19:26
 19/23 A kérdező kommentje:
:) Köszi szépen, nekem is nagyon tetszik. :)
2010. nov. 3. 19:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább Magadról írj ki akármit, méreteid, vagy bármit. Idézetet semmiképp, az nem Te vagy, ha tetszik az idézet, lájkold a lajk.net -en, vagy amit akarsz, de "Magamról" részbe nem idézeteket kéne írni szerintem. De természetesen ez a Te dolgod, én nem ajánlom. De akkor már belinkelhetnéd az adatlapod, ha úgyis sokan látják, pár plusz látogató biztos nem bánt meg. Ha látnánk pár képet, pár ottani szöveget, talán okosabb tanácsot tudnánk adni, nem? Vagy legalább nekem küldd el üzenetbe pls, mert én tényleg kíváncsi vagyok :)
2011. jan. 12. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!