A régi cd-im ugranak. van amikor egy helyben újra-újra játszik,van amikor 1,másfél percet ugrik. miért? a cd-nél van adatvesztés,vagy a lejátszó miatt? mit lehet tenni?
Ha az adott CD minden egyes alkalommal ugyanott ugrál, akkor jó eséllyel a CD hibás (karc, lyuk, piszok, stb)
Ha teljesen véletlenszerű az ugrálás, akkor lehet a lejátszó is.
Érdemes lehet megtisztítani a lencsét (szakszerűen) és/vagy másik lejátszót kipróbálni, ha van rá mód.
Nem tudja olvasni.
Ennek oka lehet a lemez sérülése, szennyezettsége, vagy az olvasófej/mechanika bizonytalansága, hibája, szennyezettsége vagy ütés/rezgés is.
rég használtam őket. de több lemeznél is csinálja. a lejátszó meg egy kb. tízéves mini hifi. lehet tisztítani kell akkor...
minden tönkre megy. tudom menjek a spotifyra,meg bluethutra,de itt ez a sok lemez,évekig gyüjtögettem. aztán már nem érték.
1 - ne menj spotifyra
2 - igenis érték
3 - Leírták előttem, szakszerű tiszt0tás, próba másik lejátszóban. Vannak 30-40 éves CD-im is, és tökéletesen lejátszhatók.
Itt meg tudod nézni, h kb milyen áron megy egy-egy lemez.
Ha regisztálsz és belistázod a sajátjaidat, akkor kapsz egy hozzávetőleges értéket a gyűjteményről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!