Hol kapok Ipodot?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 14:08
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
20000 körül kéne BP ben lakom, és eléggé jó legyen a minősége, ha tudok ilyet nagyon megköszönném:) és mindenképpen személyesen szeretném megvenni nem pedig rendelni neten. A válaszokat előre is TÉHÁIKSZ
2010. okt. 26. 14:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát nem a politika témakörben.
2010. okt. 26. 14:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen ájpod csak kell valamilyen 20e Ft-ért? Meg mi az, hogy jó minőségű? Ezek szabvány szerint készülnek. Biztos tudod mi akarsz?
2010. okt. 26. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:
20e alatt csak használtat kapsz. Ebbe nem tudok segíteni. Ha új kell akkor: www.xms.hu www.starking.hu www.istyle.hu
2010. okt. 26. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

Ja és ha nem neten akarod megrendelni, akkor be is mehetsz értük a boltba. XDDD

2010. okt. 26. 17:09
 6/13 A kérdező kommentje:
annyira segítő készek vagytok ne haragudjatok, már unom magam 3. féle képpen teszem fel ugyan azt a kérdést és vagy ökörködnek vagy le ** ják a kérdést sose lesz ipodom ha a ti segítségeteket várom
2010. okt. 26. 18:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Talán ne a gyakorikérdéseken akarj segítséget ilyen ügyben. Bemész egy üzletbe és érdeklődsz, szakértők fognak választ adni és még meg is veheted helyben. Ha budapesti vagy, akkor ez nem jelenthet gondot. Egyébként 20ezerért nem fogsz olyan jó minőségű iPodot kapni az biztos.
2010. okt. 26. 19:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha hülye vagy, akárhányszor felteheted a kérdésedet, nem fogsz rá értelmes választ kapni. Ez egy ilyen dolog.
2010. okt. 26. 20:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Annyira nehéz lenne,hogy akinek van egy jó minőségű Ipodja belinkelje a netről a képét vagy az infókat róla, és leírja hol vette?(Már ha Budapesti).De ehelyett csak olyan válaszok vannak hogy 20 ért felejtsd el.. menj be a boltba.. stb stb.. am mp4 is lehet ami "ipodszerű"... és én tényleg szép hangnemben kérdeztem.
2010. okt. 27. 13:50
 10/13 A kérdező kommentje:

kárbohájdrét válasza :

Lúzer farok vagyok aki régen **ott ezért máson töltöm ki^^juhúúúú

2010. nov. 7. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!