Mikor lesznek magyar nyelvűek a videojátékok?
Azért szerintem egy Ps3-as játék Blu-Ray lemezére ráfért volna még egy-két "mellék" nyelvfordítás nem?
Már így a HD-k és a 3D-k világában már elvárná az ember hogy a saját nyelvén játszhasson egy játékon.
Valószínű hogy majd valamikor csak a Play Station 4 -en fog ez megvalósulni?
A Magyar eladások nem mennek olyan jól hogy Magyar szinkront készétsenek hozzá!
Talán a Magyar feliratot de annak is kicsi az esélye!
Amúgy a Fifa jétékok és a Dead Space magyarul is van ps3-on!
Hát jól le van maradva az országunk mi? :)
Bár nem hiszem hogy egy videojáték magyarra szinkronizálására és fordítására olyan nagy anyagi beruházást kellene fordítani (szerintem legalább is)
De ettől eltekintve persze hogy érdemes idegen nyelveket megtanulni,de én úgy gondolom idegen nyelvtudástól függetlenül akkor is már elvárható lenne a TELJES szinkronos fordítás.
És képzeld kedves első válaszoló,annyira azért tudok angolul hogy nagyvonalakban megértsem a mondatokat vagy a kiírásokat Pl. egy játékban
De valaki bármennyire is tud angolul,anyanyelven akkor is másabb-jobb lenne játszani egy játékon
Sokat javítna a játékélményen higyétek el
Köszi a válaszokat
Hidd el hogy egy szinkronszinész nem 5 Ft!
És nem csak 1 szimkronszinész kell és nem csak szinkronszinészek kellenek!Szóval a szinkronizálás sok pénzbe van!
És Magyarországon biztos nem érné meg anyagilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!