Kábelszakadás megelőzésére van valami megoldás?
tokom is van, de félek ha baja lesz, akkor megint keresgélni kell másikat stb stb
tudom hogy hamar szakadnak a kábelek, ezért ha lenne valakinek valami megoldása, hogy kicsit meg lehessen hosszabbítani az élettartamát egy fülesnek, az jó lenne
nyilván ha nincs, akkor vigyázok ahogy tudok, ahogy eddig is, csak sajnálni szoktam a füleseimet, főleg hogy mire megszakad addigra már nincs forgalomban ugyanolyan
Szakadás oka általában a hajlítások okozta törés, anyagfáradás, amiben a spórolás / olcsóság is szerepet játszik.
Ezért is létezik a drágább kategóriában dugaszolással cserélhető kábel, ami külön is beszerezhető, persze az árát is megkérik.
Aki barkácsoló ember, tud forrasztani is, neki vannak esetleg lehetőségei (ha egyáltalán szét lehet szedni roncsolás nélkül), de ez a többségtől nem várható el.
11:06
köszi, igen, egyik haver mondta hogy megcsinálja a régit, de nem mertem még vele zaklatni, elég kínlódós dolognak tűnik, és a másik az amit írsz is, hogy a szétszedésnél is lehetnek problémák, de legvégső esetben az lesz hogy szólok neki, végülis ő ajánlotta fel hogy megcsinálja, lehet szeret kínlódni:D
12:09
az igen, lehet még kapni olyat? mikrofon hangos? bicóhoz kéne csak, tehát drága se legyen:D
Miki nincs rajta azt elfelejtettem írni.
De hangzásban is a legjobb árához képest. (Sokatt vettem, mindegyik hamar megtört)
12:52
pont erre a típusra tippeltem:D mert rákerestem még azelőtt hogy belinkelted volna, nem is tűnik rossznak a vélemények alapján, lehet ez lesz a pótfülesem köszi:) de a vélemények alapján lehet a zenehallgatós is, sokan írták hogy nagyobb gumival még jobban szól, már kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!