Mi a kulonbseg a regi xbox es az uj xbox ok koszt?
Figyelt kérdés
szeretnek venni de az eggyik 200 dolcsi a masik 500 csak nem tudom mi a kulonbseg annyit tudok hogy tobb helye van a merevlemezen de meg mas? a valaszokat elore is koszonom!2010. okt. 25. 20:48
1/9 anonim válasza:
Az új gyorsabb, szebb kép, Xbox Live funkció
2/9 A kérdező kommentje:
miben gyorsabb? akkor az xbox is olyan minta szmaitogep a 200 dolaroson nem futna elegy mostani jatek? vagy akadozna es meg egy mit tartalmaz az xlive funkcio hogy lehet interneten jatszani egy jatekkal?
2010. okt. 25. 21:11
4/9 anonim válasza:
az hülyeség, hogy gyorsabb...hardverileg majdnem ugyan az...legalábbis proci, ram és videokártya nem változott, csak új külső, több usb port, jobb hűtés, wifi és beépített kinect csatlakozó
5/9 A kérdező kommentje:
mind a 3 om valaszt egy ember irta es ebben az a vicces hogy sajat magaval veszekszik XD amugy koszonom a valaszokat akkor megveszzem a 200 dolarosat a wallmart bol jobban megeri ja meg csak annyi hogy az a hely menyivel tobb es a jatekokat azokat ra kell telepiteni vagy mi foglal helyet mit lehet ra rakni kepeket esetleg filmeket?
2010. okt. 25. 22:37
6/9 anonim válasza:
3. vagyok, és elhiheted, hogy nem én írtam az első kettőt..csak véletlen az a 76%
7/9 anonim válasza:
most te a sima xbox és a xbox360-nt kérded?? vagy a xbox360 250gb meg elite??,
9/9 A kérdező kommentje:
amint a kerdesembe leirtam igen lathatiod sima xbox 360 meg az ujak kozt
2010. okt. 27. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!