Miért csúszhat a hang Xbox One S konzolon?
Az eddigi megszokott dolgokon semmi nem változott csak annyi, hogy elköltöztem. Ugyanaz a tv, ugyanaz a kábelek, ugyan abba a hdmi portba dugva. Vagyis csak annyi változott, hogy a tv mostmár septobox helyett kártyával “üzemel” (aminek nem hiszem, hogy befolyásolnia kellene az xboxot).
1-1,5 óra játék után (teljesen mindegy, hogy melyik játékot indítom el) a hang elkezd csúszni 1-2-3 másodpercet.
Kíváncsiság képen, ha elkezd csúszni a hang és utánna elindítom a netflixet (xboxon) akkor ott is ugyanúgy csúszik a hang. Ha újraindítom akkor pedig ismét jó minden 1-2 órán át.
Ez rettenetesen zavaró főleg, ha olyan játékkal játszok amiben fontos lenne hallanom a dolgokat valós időben.
Ez mitől lehet? Találkozott már valaki hasonlóval? Valami tipp, hogy mit próbálgasdsk?
Beállításokban próbálj ki más hangbeállítást. Pl. Stereo uncompressed.
Szerintem valamilyen "utólag turbózott" beállítást használsz jelenleg, amit a konzol utólag dolgoz fel, és emiatt okozhat késedelmet.
Remélem érthető, kicsit fáradtan írom :)
Értem mire gondolsz.
Nem állítottam át semmit sehol, csak szétszedtem egy pár kilométert utaztattam aztán ujra összeraktam.
De köszi a tippet majd próbálgatom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!