Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudom használni a...

Miért nem tudom használni a mediamarktban vasarolt elosztót?

Figyelt kérdés
Szükségem volt egy 3as elosztóra, az üzletben 1 ilyen típust láttam, megvettem és itthon megdöbbentem mikor se az elosztót nem tudtam az aljzatba bedugni, se az elosztóba nem tudtam beledugni egy egyszerű töltőt. Tpf-36 a modell. Ez hol használatos?
márc. 10. 13:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Visszavonon, belecsusszant nagy nehezen mind3ba a tolto.... De olyan erovel nyomtam hogy az nem normalis... Utana mar konnyebben ment. De amikor huzom ki az is olyan erzes, hogy ha vmi igenytelenebb anyagbol lenne a tolto ket vilaja, siman beleszakadna az elosztoba. Raadasul hangos is amikor ki-be tuszkolom
márc. 10. 14:37
 12/19 krwkco ***** válasza:
85%

"Meg fogsz lepődni, de a legtöbb földelt csatlakozófejen ott van a kör alakú nyílás a pöcöknek. Elvileg mennie kellene."

De nem megy! Mert azokon a földelt dugókon, amiken csak "pöckös" földelés van oldalsó nélkül, nincs meg az az a lapítás amivel be lehetne csúsztatni a második link szerint konnektorba. Pont azért, mert ha nincs megfelelő érintkező, akkor a használó nehogy azt higyje, hogy a készüléke le van földelve.

márc. 10. 15:01
 13/19 anonim ***** válasza:
#8 Ha az egyikbe sikerült beledugni, akkor az pont azt bizonyítja, hogy NEM hibás a termék, csak mint már írtam korábban, kifog rajtad a gyerekvédelem.
márc. 10. 16:21
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

"belecsusszant nagy nehezen mind3ba a tolto"

Na tessék... ugye mondtam én, hogy már elsőre felnőttnek kellett volna szólnod, mert nincs semmi baja.

"De olyan erovel nyomtam hogy az nem normalis..."

Olyan erővel kell nyomni, ami egy GYEREK számára nem normális. Ezért hívják gyerekbiztosnak.

márc. 10. 16:22
 15/19 anonim ***** válasza:
11%

#15 "regen voltam mar gyerek"

Attól, mert nagykorú vagy, attól még nem vagy felnőtt. Ez elég nyilvánvaló.

"Ezt a selejt termeket..."

... ami hibátlanul működik. Na akkor ki a hülye, a termék, vagy a felhasználó? 🤔

"verzo butyok az eredmenye"

Tehát akkor, hol is tartottunk? Ja igen. Ott, hogy nem a víz a hülye.

márc. 10. 17:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Jujj de gáz vagy :D mondom értő, figyelmes olvasást kívánok ;)
márc. 10. 17:46
 17/19 anonim ***** válasza:
11%
Csak azért, mert nem tapsol neked mindenki, amiért nagy nehézségek árán sikerült felülkerekedned a gyerekbiztos elosztón, attól még nem kell másokban keresni a hibát.
márc. 10. 17:49
 18/19 A kérdező kommentje:
senki nem kérte a tapsikolásotokat, a szemétkedésetekre viszont nem vaygok kíváncsi
márc. 10. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
11%
#18 Akkor mégis mit szerettél volna? Kiírtál egy kérdést, hogy szar az elosztó. Mondtam, hogy nem az elosztó a szar. És valóban nem az elosztó volt a szar. Innentől kezdve nem tudom mi a fenét akarsz.
márc. 10. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!