Kettő végfokhoz szükséges rendszerprocesszor vagy elég egy keverő? Azt akarom hogy ugyan az szóljon mindkettő végfokon egy jeltől.
Elöbb inkább magyarul tanulj meg. Ugynazt itt egybe írjuk.
Ha külön írod, akkor illene azt is megmondani, hogy ugyan mi szóljon?
Nem régiben itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
már volt nagyon hasonló kérdés.
Nem lettem előrébb
Kettesnek: Ha már össze van kötve akkor szóljon Korda Gyuribácsitól a Reptér
#4:
"Nem lettem előrébb"
Mivel nem írtad le, hogy milyen erősítőkről, milyen keverőpultról van szó, így nem lehet konkrét segítséget adni, csak a #3-as hozzászólásban belinkelt topik #1-es hozzászólásában adott általános útmutatást.
A keverő Xenyx X1832USB
A végfokok Kettő darab The t.amp TA seria
Nem lényeges de a 2 végfokon 8db topot szeretnék
A kérdés: A 2 végfok és a keverő között mit/mibe-honnan/hova kötök?
Köszönöm a választ
Ezzel az átalakítókábelel a már amúgy is sora fűzött hangfalaknak nem csökken tovább az Ohm számuk.
Muziker oldalról küldött kép illusztrálja a kábel szétosztását. Na már ott nekem oldalanként 4 Ohm lesz.
Laikus ként kérdezem ez nem gond?
"Ezzel az átalakítókábelel a már amúgy is sora fűzött hangfalaknak nem csökken tovább az Ohm számuk."
Nem, ez az erősítő kimeneti - a hangszórók - impedanciáját (nem "Ohm számuk") nem befolyásolja, mivel ez a vonalszintű bemenetekre van hatással.
"Muziker oldalról küldött kép illusztrálja a kábel szétosztását. Na már ott nekem oldalanként 4 Ohm lesz.
Laikus ként kérdezem ez nem gond?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!