BestByte megbízható webáruház? Rendelt már valaki onnan? Vélemények?
Figyelt kérdés
márc. 5. 23:14
1/13 anonim válasza:
Árukereső véleményei szerint igen (olvashatsz véleményeket, negatívakat és pozitívakat is, láthatod az értékelést):
2/13 anonim válasza:
Igen, jó bolt. Ott vettem 11 éve a laptopom ami a mai napig kiválóan működik (memóriabővítést, hdd-t ssd-re cserélést és akkut kínai utángyártottra cserélését követően).
3/13 anonim válasza:
10+ éve működő cég, nem nagyon kell attól félni, hogy lenyúlják a pénzedet vagy hogy fél év múlva nyom nélkül eltűnik. Nyugodtan rendelhetsz tőle.
4/13 anonim válasza:
Én is vásároltam már tőlük. Rendben vannak.
7/13 anonim válasza:
ma 01:32
Mondjuk ehhez a BestByte-nak azért nem sok köze van. Ennyi erővel akkor minden bolt ahol árulják a laptopodat az egy jó bolt.
9/13 A kérdező kommentje:
#8. Ezt kifejted?
márc. 6. 15:00
10/13 anonim válasza:
Beküldöd a garanciális terméked... ő meg azt keresi mire tudja ráfogni a garanciavesztést... keresi az ütődést, horpadást, karcot stb.... láttam, dolgoztam náluk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!