Milyen set-top boxot ajánlotok Tv csatorna felvételére az Emag-ról?
Tarr szolgáltatóm van.
Szeretném a felvet filmet PC-re is felmásolni.
HD-mi kábellel lenne jó összekötni a tévével.
Olyan lenne jó Tarr kábelt csak be dugom a boxba.
Nekem ilyenem van [link]
2016-ban vettem, nem gondoltam hogy még kapható ez a típus. Ritka madár, mert képes a kódolatlan adást kódolatlanul felvenni (ha a menüben a "felvétel kódoltként" funkciót kikapcsolod), erre nem sok box képes. A tévé helyett ebbe dugod az antennakábelt (vagy oszd ketté, akkor tudsz felvétel közben másik csatornát nézni a tévével), a tévéhez HDMI vagy SCART kábellel csatlakozik (így a magnóra is rákötheted, bár sok értelme nincs). Behangolod és utána remekül teszi a dolgát. Arra figyelj, hogy a legújabb szoftverrel fura volt a felvétel, mert az UTC idő szerint indult el, nem a beállított időzóna szerint. Én a 2020 május 13.-i szoftverrel használom, azzal hibátlanul teszi a dolgát.
11/
Az a szoftver honnan tölthető le?
#7 Ez inkább a 4 tuner, és egyebek miatt ilyen drága. Én mintha láttam volna régebben megfelelőt 20 ezer körül is.
Kérdező, ha találsz ilyet, ahhoz külön kell venni külső HDD-t vagy SSD-t. Megteszi régi használt cucc is USB házzal.
Ezt vettem meg: [link]
De nem tudom mire való a külső infra jack kábel?
Felkel ragasztani a falra vagy mire szolgál?
"(ha a menüben a "felvétel kódoltként" funkciót kikapcsolod)"
Sajnos nem találtam meg a menüben.
Az a távirányító vevőjeként szolgál, így a boxot el tudod tenni olyan helyre is ahol nem látja a távirányítót, elég ezt a vevőt olyan helyre tenni ahol látszik és ugyanúgy tudod vezérelni. Nem kötelező használni, ha a készülék is látja a távirányítót.
Ha be van dugva USB háttértár: Menu->Média->Felvétel beállítások. A timeshiftet (megállítható,visszatekerhető élő adás) érdemes ugyanitt kikapcsolni, mert az felvétel közben is aktív (ha másik csatornára kapcsolsz) és terheli a háttértárat, meg lefoglal belőle, ami a felvételnek nem lesz elérhető, kikapcsolva a teljes kapacitás rendelkezésre áll felvételhez.
Van Scart kábelem és RCA kábelem, Scart része megy a Boxba az RCA vége meg a VHS-be de nem jön be semmi.
Mit kellene beállítani?
VHS-en eddig se jött be pedig összekötöttem Boxot VHS-el.
TV HDMI-n jön csak a Box képe, de azt is szeretem volna hogy VHS-el AV is lehessen felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!