Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy Indiana Line DJ 310 -hez...

Egy Indiana Line DJ 310 -hez Milyen erősítőt vásároljak?

Figyelt kérdés

Konkrétan milyen márkájú és árkategóriájú erősítőt ajánlotok, ami maximális kihozza ebből a hangfalpárból azt, amit tud?

És itt nem arra az egyszerű válaszra gondolok, hogy "olyat ami árban is megegyezik vele" Mert ez egyébként úgy általános szabályként szerintem nem teljesen igaz.

A hangfal adatait a neten meg találhatjátok, mivel én nem tudom milyen tulajdonságokat kellene ide írni ahhoz, hogy tudjatok válaszolni a kérdésemre, ezért mindenkitől elnézést kérek :)

febr. 16. 22:26
 1/6 Salx Narval ***** válasza:
Ha már Indiana Line akkor legyen teljes a szett egy PURO 500-as erősítővel, gondolom a gyártó is ezzel próbálta ki elsőként. Az erősítő meggyőző a hangfalakat még nem hallottam szólni de jó kis retrós kinézetű, stabil cuccnak tűnik. Szerintem elégedett leszel mindkettővel.
febr. 17. 03:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ilyen erősítőt már nem forgalmaznak! Használtan sem találtam, (mondjuk használtan nem is vennék)Miközben ez a hangfal típus kis túlzással épp a fénykorát éli. Ezért gondolom csak viccnek szántad? nem? :)
febr. 17. 05:03
 3/6 Salx Narval ***** válasza:
Nem viccnek szántam csak nem tudtam, hogy nem lehet már beszerezni. Bocs.
febr. 17. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:
oké :)))
febr. 17. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Elöljáróban: Nem ismerem ezt a típust, tehát nagyon szubjektív lesz amit mondok.

Az adatlapja szerint 94 dB az érzékenysége a hangfaladnak, tehát egy átlagos szoba kihangosításához már egy pár wattos csöves erősítővel is elég teljesítményt adhat.

Én a helyedben meghallgatnék egy ilyet vele.

Ha nem tartasz a külföldről rendeléstől akkor ez az én titkos favoritom: [link]

De itthon is találsz szép számmal jókat - akár egyedi építetteket is.

Nekem amióta meglett az első csövesem, azóta semmi pénzért nem váltanék vissza félvezetősre. Egy egész más világ lett a zenehallgatás.

De úgyis mindenkinek más a "füle", mást hall kellemesnek. Az, hogy egy adott erősítő hangja ezzel a hangfallal számodra szerethető lesz-e csak akkor derül ki ha kipróbálod.

Az se rossz ötlet, hogy a hónod alá csapod a dobozokat és elmész egy hifi szalonba. Mindenhol van meghallgató zeneszoba ahol ki lehet próbálni a saját cuccal az ottani technikát. Ott könnyebb dönteni mi tetszik - mi nem.

Olyan is sok helyen van ahol letét ellenében hazaviheted kipróbálásra.

febr. 18. 14:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Most vettem egy hete egy "hifiszalonból" és ott vele majdnem egy árban halottam egy Rotel erősítővel, de én olyan akarok, ami maximális kihozza ebből a nem túl drága, de remek ár/érték arányú dobozból azt, amire képes. Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, de már találtam megfelelőt:

Egy Exposure 2510.

[link]

:)

febr. 19. 05:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!