LG okostévébe bedugom a pendrivet, rajta mappában a film és felirata. Hogyan tudom a feliratot is láthatóvá tenni a képernyőn?
ÉN a fentiehket ismerem, de a mappában ugye van az mkv film de az srt fájl t nem látom. Ha igy elinditom A videot A FÁJLT NEM TUDOM MERT NEMM LÁSZIK, GONDOLTAM HA LÁTSZANA AKKO ODA TUNAM A FELIRATOZÓt TENNI,
a TV-M lg OLDB 65 collbx3 .
Nagybetűs ordibálásról sürgősen szokjál lefelé!
Ha eddig nem tudtad volna, Netikett szerint a nagybetű kiabálásnak számít, ezt most jegyezd meg intelligencia!
Jóember!
Azt írtad hogy TV-n nem látszik a feliratfile, laptopon viszont nem probléma.
Én azt javasoltam hogy a laptopon nevezd át a file-t! Aztán dugd be a TV-be és egyszerűen indítsd el a filmet (ne keress feliratot, csak play).
Nagybetű: Bocs érte, rakoncátlankodott a mobilom, ráadásul párás volt a szemüvegem.
7/7 Szirty: nagyon köszi ugy tettem, csak nem tudtam, hogy ha nem látom az srt fájlt, a hozzáadáshoz az nem baj, egyszerűen play.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!