Flashlet Xbox 360-nal LIVE?
Van egy Jasper alaplapos Xbox 360-am, 1.60-ra van flashelve és 2009-02-20 gyártású. Egyelőre csak offline módban használtam, akitől vettem ő se volt vele LIVE-on, tehát nem bannolt!
Mire kell figyelni, hogy ne bannoljanak? Én úgy hallottam ezekre:
- IX LT flash
- nem patch-elt, módosított játék
- megbízható release
- régiókódok (tehát PAL és RF jó)
Az igaz, hogy nem csak a gépet, hanem a HDD-t is letiltják?
Van valami amit kifelejtettem vagy rosszul tudok? Köszi a válaszokat! :)
Én a helyedben nem kockáztatnám a bant, a mikrofoszt folyamatosan fejleszt és előbb utóbb minden védelmet kiismernek.
Egy ilyen új gép még sokáig jó szolgálatot tehet de egy bannál tudtommal ugrik a vinyóhasználat és még ki tudja mi.
Ha nagyon liveozni akarsz szerezz be a géped mellé egy alig használt módosítatlan konzolt jó áron és rendelj külföldről olcsón eredeti gémeket amikkel mindenképpen játszani akarsz.
"Most azonban kicsit drasztikusabb módszerekhez nyúltak a Microsoftnál: mostantól bannolt gépre nem telepíthetünk fel játékot, és ha csak egyszer másolt verzióval játszunk, profilunk onnantól kezdve ´Corrupted´ lesz, így elveszik az összes achievement, amit backup verzióval húztál ki egy-egy játékból. A profil tiszta Xbox 360 konzolra állítólag leszedhető ettől még, de ezentúl másolt kópiákkal lehetetlenség lesz Gamerscore-t húzni. Nem mellesleg ez mentésekre is igaz, az ÖSSZES ilyen módon szerzett achievement elvész. Nem mellesleg a Windows Media Center használata is elérhetetlenné válik, így kedvenc médiáink konzolon való megtekintésének lehetősége is elvész.
Kis kiegészítés: az Arcade játékok és a DLC-k nem legális géppel lejátszva szintén használhatatlanná válnak/válhatnak, ezután újra le kell tölteni őket a profilunkra - ez ugye elméletben csak tiszta géppel lehetséges. Azonban a HDD semmilyen olyan irányú adatot NEM tárol, hogy használták-e módosított konzollal, így tiszta gépen nem kell semmit tenni, hogy pl. a merevlemezre installálás gond nélkül elkezdődjön, s be is fejeződjön."
Köszi a válaszokat srácok, elég sok a kockázat, igazából nem olyan fontos a LIVE, csak szerettem volna kipróbálni. Túl sok a veszítenivaló, maradok az offline módnál! :)
Még annyit segítsetek lécci h DivX-et akartam lejátszani Xbox-on és kiírta h frissíteni kell a Média lejátszót, amit LIVE-ról tudok. LIVE kilőve, maradt, hogy PC-ről pendrive-al frissítem, utánanéztem, de állítólag ez csak LIVE-ról frissíthető (dashboard tuti nem tartalmazza, mert nemrég frissítettem). Valahogyan lehet offline módban ezt frissíteni?
Egyik fórumban azt olvastam nemrég hogy csak Liveal működik, és le kell töltened.
De esetleg egy módosításokkal foglalkozó konzolost vagy szervizt felhivhatsz hátha tudnak neked segíteni. De én úgy vagyok vele hogy először veszek egy érintetlen, konzolt és a garancia lejártáig minden lényegeset letöltök a free live szolgáltatással és csak utána flasheltetem! :)
Így is sok minden lesz amit aztán nem lehet vagy macerás máshogy beszerezni.
köszi :D
egy valami eszembe jutott, talán úgy megoldható az egész. haveromnak 360 Slim gépbe (de a frissítések ettől függetlenül ugyanazok) és eredetikkel jáccik meg LIVE-ozik. Ha leszedné a frissítést a gépére, akkor a System Settings\Memory\Hard Drive\System Items-nél szerintem frissítés után itt megtalálható egy fájl, ami tartalmazza az összes szükséges kodeket (nekem most itt egy Video Bookmark Data fájl van, 74 kb). Szerintem ezt a fájlt elég rárakni egy Xbox 360-hoz formázott pendrive-ra és rámásolni az én gépemre. Vagy ez a fájl a profilhoz kapcsolódik majd és nem tudom használni? :S
Még egy fontos, ami közben eszembe jutott. LIVE-on a flash-t vagy a tört játékot (ami nincs patchelve, gyári állapotú) szúrják ki? Mert ha végigviszek sok játékot meg G-ket is szerzek és esetleg később eredetivel akarok és új gépen, akkor átmásolhatom-e a mentéseket és az egész profilt és azzal LIVE-ozhatok vagy ott már új profil kell?
Ha esetleg ebben a régi profilban megjelenés előtt egy játékkal jáccottam és szereztem G-ket is, akkor az menti az idejét a profilomba? És akkor később már nem használható LIVE-on? köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!