Hány wattot fogyaszt egy régebbi verziójú ps3 és egy ps 3 slim?
Slim 250 W, innen már nem nehéz kiszámolni a fat-et.
De ha használt a fat (és újonnan már ilyen nem nagyon van) akkor az nem éri meg, bármi baja lehet.
Amúgy játszani tényleg elég a 80 giga, majd a GT5-nek is 10 giga lesz a max telepíthető cucca, ami ráadásul nem is kötelező.
mindenképpen slimet vegyél, nekem 60gb-os van 7 játékkal de a HDD már majdnem tele van
itt meg meg tudod nézni a slim és fat gépek fogyasztását, a külömbség több mint 2x-es
Nem hinném, hogy a mai játékokkal 3 év múlva is játszanál.
Nekem eddig 3 játékom van, abból 1-et vittem eddig 4x végig, de negyedjére már csak azért, hogy 100%-os legyen, akkor már kicsit untam, a másikat is 3x vittem végig, de azt még a trófeák miatt min. 2x végig fogom vinni, és néha már ezt is unom, 3 év múlva már szerintem hozzá sem fogok nyúlni, akkor meg letörlöm róla az adatot.
Ja és nekem 120 gigás van, és tele van filmekkel, de azokat is ugyanúgy letörlöm, én 80 gigával is ellennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!