Hány wattot fogyaszt egy régebbi verziójú ps3 és egy ps 3 slim?

Figyelt kérdés
A régebbi verzió belül ugyanolyan mint a slim csak az 48 ezer a slim meg 76. A slimen 320 gigás a vinyó meg a rgebbin csak 80, de több ember is azt mondja ha csak játszani akarok 80 giga is elég bőven. Viszont a slim melett )h 30%al kissebb emg könnyebb ami nem nagyon izgat:d ) -34%al kevesebbet fogyaszt. És az azért nem kevés. Viszont ha egy ps3nk minimális a fogyasztása nem számít, de erről neten sehol sem találok semmit. Ezért lenne fontos tudni mennyit fogyaszt akáér egyik akár másik. Akinek van az nézze már meg a ps3-án biztos rajtavan a fogyasztása.
2010. okt. 23. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Slim 250 W, innen már nem nehéz kiszámolni a fat-et.

De ha használt a fat (és újonnan már ilyen nem nagyon van) akkor az nem éri meg, bármi baja lehet.

Amúgy játszani tényleg elég a 80 giga, majd a GT5-nek is 10 giga lesz a max telepíthető cucca, ami ráadásul nem is kötelező.

2010. okt. 23. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
80 gigás ps3-at eredetiben lehet 48ért venni
2010. okt. 23. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:

mindenképpen slimet vegyél, nekem 60gb-os van 7 játékkal de a HDD már majdnem tele van

itt meg meg tudod nézni a slim és fat gépek fogyasztását, a külömbség több mint 2x-es

[link]

2010. okt. 24. 08:07
 4/5 A kérdező kommentje:
igen de én a 80 gigásra gondoltam. Egyébként én is inkább a slim felé hajlok. Azt mondják a 80 giga is elég a játékoknak, na de a következő 3 évben ki tudja miket fognak még kitalálni :d
2010. okt. 24. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a mai játékokkal 3 év múlva is játszanál.

Nekem eddig 3 játékom van, abból 1-et vittem eddig 4x végig, de negyedjére már csak azért, hogy 100%-os legyen, akkor már kicsit untam, a másikat is 3x vittem végig, de azt még a trófeák miatt min. 2x végig fogom vinni, és néha már ezt is unom, 3 év múlva már szerintem hozzá sem fogok nyúlni, akkor meg letörlöm róla az adatot.

Ja és nekem 120 gigás van, és tele van filmekkel, de azokat is ugyanúgy letörlöm, én 80 gigával is ellennék.

2010. okt. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!