A következő terméken hány zene játszható le? Gaming Dance Revolution táncszőnyeg - HD felbontás, HDMI csatlakozós
Figyelt kérdés
Felhívtam már 3 forgalmazót, nincs vélemény sem videó sem sajnos róla. Nagyon tetszene, de nem tudom hány zene játszható le rajta. Ha esetleg valakinek van, vagy tudja megköszönöm a segítséget.jan. 23. 11:00
1/9 anonim válasza:
van azért videó róla:
https://www.youtube.com/results?search_query=gaming+dance+re..
nem értek az ilyenekhez, meg nem is fogok most belemélyedni, de szerintem ez csak egy kezelőfelület, mint egy billentyűzet. Úgyhogy nem ettől függ hogy mennyi zenét lehet lejátszani.
2/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=314UzYcCJCQ
Ha olyan, mint ez, akkor legalább 40.
Nem tudom, nem teljesen egyezik a neve, de ugyanúgy néz ki.
3/9 anonim válasza:
Ha ez az, akkor itt minden le van írva pontosan:
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, képet nem tudom hogy kell feltenni, sajna ami a videókon van egy másik típus. Azt is néztem.
jan. 23. 11:42
5/9 A kérdező kommentje:
Van olyan ami beèpített listával rendelkezik és van ami nem, ezért lenne jó tudni ez mit tud mert minden más tekintetben ez lenne a legjobb.
jan. 23. 11:43
6/9 anonim válasza:
Amin tévékimenet van azon egy szoftver fut, amiben beépített zenék vannak. De van olyan is ami csak egy kontroller, annak USB (vagy valamelyik konzolos) csatlakozója van. Ezeket PC-n vagy konzolon használhatod, amin az adott szoftvertől függ, hogy milyen zenék vannak benne. PC-re például elérhető az ingyenes StepMania, amibe korlátlan zene tehető, nekem van vagy 800 benne.
7/9 anonim válasza:
Egy se. A szőnyeggel repülni szoktunk.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! :)
Köszi 7es majd kipróbálom😬
jan. 23. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!