Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyik oldalról lehet zenéket...

Milyik oldalról lehet zenéket letölteni?

Figyelt kérdés

segítsetek!

Pontosan magyarázzátok el, hogy melyk oldalon hogyan kell letölteni!

Ja és persze ingyenes oldalakra gondoltam!

2010. okt. 23. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:

beemp3.com

beírod a szám címét a keresőjébe

nyomsz egy entert

rákkatolsz a megfelelő linkre

beírod a jobb oldalon látaható 3 karaktert

meghallgatod az e a szám amit kerestél

és felette van olyan h Download szám címe

2010. okt. 23. 11:47
 2/3 anonim válasza:

én a youtube-ot és az átkonvertálást használom. tehát, beírod a youtube-ra a számot, amikor megtaláltad a klipet, egy másik ablakban megnyitod ezt: *****

ide bemásolod a youtube-os oldal elérhetőségét( http://www.youtube.com/watch?...), megnyomod, hogy "convert", átkonvertálja 10mp alatt, majd ezt letöltöd (Conversion successfully completed!

> > Click here to download your converted file < <

). azért szeretem, mert ha találok egy jó számot a youtube-on, nem kell bénáznom, pillanatok alatt megvan.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. okt. 23. 11:56
 3/3 A kérdező kommentje:
beírtam, a mindent amit mondtál a beemp3 - hoz, de utána hová rakta ,miután letöltöttem?
2010. nov. 1. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!