Ebből a négy tévé közül melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Kinéztem ezt a négy tévét:
Samsung QE75Q70C
Samsung QE75Q80B
Sony Bravia KD-75X85K
LG 75QNED813
Főként filmezésre és PS5-re használnám. Eddig mindig Samsung tévéink voltak, és meg vagyok velük elégedve. De ha megéri, nyitnák a Sony vagy az LG felé is. Lényeg, hogy tudja a 120 hz-et, 4k-t és a hdr10+-t.
Ti melyiket választanátok, és miért? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
jan. 7. 12:53
1/5 anonim válasza:
Nekem 2 márkával van tapasztalatom.
Samsung: szép kép, gyors az internetes része, jó hangzás. egy 2013-as és egy 2020-as Samsung TV-m volt.
Sony: szép kép, de itt a beállítások nem logikusan vannak elrendezve, a youtube és a netflix eléggé lassú, a hangzása nem rossz, elég sokféle csatlakozója van. 2016-os TV.
2/5 anonim válasza:
Én LG-t választanám, mert a képalkotás királya mindig is az LG volt, viszon most, 2024-ben őszintén a márkát sem nézném, csak azt, hogy android rendszer legyen rajta egy elfogadható hardverrel. Az ilyen LG WebOS meg hasonlók olyan szinten borzalmasak, hogy el sem hinné az ember.
3/5 anonim válasza:
Ránéztem az LG-re és őszintén, nagyon komoly. Nem hiszek az 5 csillagnál alacsonyabban értékelőknek, szerintem más márka bérencei. Nekem a legolcsóbb LG 4k tv-m van, kb. 6 éve már, de még mindig el vagyok ájulva a képminőségtől. Biztos, hogy ezután is az LG-t választanám.
4/5 anonim válasza:
A Sony-t. Android TV és ugyanúgy LG panel van benne.
5/5 anonim válasza:
Ezeknek a tudatában egyértelműen a sony-ra szavazok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!