Mit ajánlanátok filmnézéshez? nagyobb (20-28) monitort vagy projectort?
Ha csak filmet akarsz nézni, akkor szerintem projektor. Ha játszani, dolgozni vagy másra is használnád, szerintem érdemesebb egy monitorba fektetni.
Nekem egy egy 55" tv-m van filmezni és játszani, bár én sokat játszom.
100k-ért nem kapsz értelmes projektort. Ráadásul azt nem is lehet mindig használni, csak jól besötétítve, meg kell hozzá hangszóró is.
Vegyél egy tv-t és hdmi-vel ráküldhetet a laptopról a képet. Van benne elég jó hangszóró is. Máshoz is lehet használni, nem csak filmezéshez. Én is tv-t használok monitor helyett. Azt is megcsinálhatod, hogy veszel külső merevlemeut, ssd-t és arról nézed a filmet a tv-n, nem kell még a laptopot sem járatni.
100 ezerért TV lesz a nyerő mindenképp!!
Épp van egy hisense akcióban. Bár ez se túl nagy méret 50"-csel, de okos és 4K
20-28" pedig felejtős filmezésre. Ez a normál monitor méret, amikor ott ülsz közvetlen előtte az asztalnál. De filmet nem így nézel, hanem fekve, kanapéban fetrengve, stb.
Így legközelebb 2 méterre van tőled a TV, amibe már belefér az 55-60" is. Ha meg már 3-4 méterre van a kijelző, akkor 70" felett is lehetünk ideális méretben.
Szóval az árat figyelembe véve vagy van ez az egyetlen db 50"-es hisense, vagy használtpiac.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!