Én ilyen ismeretlen noname márkát sose vennék! “Olcsó húsnak híg a leve”, ahogy a mondás tartja, és a márkáján kívül is ez bizony túl olcsó a tudásához képest! 140 Watt, 5.1-es hangrendszer, mindössze 30 ezerért - mevetségesen olcsó, a kutya se hinné el, hogy nem bóvli!
Csak szemléltető példának: Trust GXT 658 Tytan: szintén 5.1-es hangrendszer, de csak 90 Watt, viszont 60 ezerbe kerül! Na ez minőségi cucc, ismert márka, és ez egy reális ár az ilyenért!
Mik az igényeid? És mennyi pénzed van rá?
#2 igazabol csak zenehalgatasra kellene volt nekem ilyen noname hangfalam 2.1 A+ ms30 szinten emagon lehetett csak kapni 2019 nyaran vettem sajnos a 2023 nyáron megadta magát
Ilyen hangszórója van 4 ismerősömnek háromnak időnap előtt beszart zúgott búgott stb, viszont van olyan ismerősöm akinek 5 éve megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!