Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptopró/telefonról lehet...

Laptopró/telefonról lehet kazettára másolni?

Figyelt kérdés
Nem értek a kazettákhoz mert még nekem nem volt csak cd-m volt és szeretnék pár kazit amiről tudnék zenét halgatni. Ha tényleg lehetséges akkor hogyan lehet? (Ha lehetséges akkor kérlek egyszerű el tudnád magyarázni mert tényleg nem értek hozzá)

2023. dec. 28. 20:55
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%
A számítógép vonalkimenetét kötöd a magnó megfelelő bemenetére.
2023. dec. 28. 20:59
 2/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
35%

de miert kazettaRA akarsz masolni?

miert arrol akarsz zenet halgatni?

mai vilagban mikor telorol tudsz

van mindenfele hangfal, fulhalgato lehetoseg...

van sok mas mini digitalis lejatszo

szoval inkabb ha van kazettad ami annyira egyedi hogy nem juthatsz hozza mashonan

akkor kell egy kazetta digitalizalo eszkoz

2023. dec. 28. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt a kérdést feltettem pár napja, ebben le van írva a megoldás:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

2023. dec. 28. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:

3. a kérdező a másik irányba szeretné csinálni mint te.

Ezt úgy lehet megoldani, ahogy Mérnök Úr írta. Kell egy magnó ami tud felvenni, a számítógépen le kell járszani a zenét és a magnóval felveszed kazettára, aztán utána rongyosra hallgathatod.

2023. dec. 28. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Jaa értem #4, nem olvastam el rendesen a kérdést.

Kérdező,

Akkor meg a laptop fejhallgató kimenetebe dugsz egy jacket, a másik végét a hifi/kazettás deck line in/audio in bemenetébe dugod.

A kazettát az elejére tekereded, kiválasztod a hifin/katettás decken, hogy a line in/audio in-ből játsza le, laptopon elindítod, majd a hifin/kazettás decken megnyomod a rec gombot és már veszi is. Figyelj a hangerőre ne legyen túl halk se túl hangos.

2023. dec. 28. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
#2 Mert megteheti. Baj?
2023. dec. 28. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:

A felvételi szintet jól kell beállítani. A magnókon szokott lenni valamilyen kivezérlésmérő, melyen ellenőrizhető a felvételi szint. Úgy kell beállítani, hogy a „0 dB” közelében legyen. Ha kisebb, akkor zajosabb a felvétel, ha nagyobb, akkor meg torzítás keletkezhet. Az „éles” felvétel előtt érdemes egy próbafelvételt készíteni, eközben be tudod állítani a megfelelő felvételi szintet. Ezenkívül arra is ügyelni kell, hogy a kazettában levő szalagnak megfelelő beállítást válaszd ki, vas-oxid, króm-dioxid, metál, bár volt olyan magnó, amelyik ezt a kazettán levő kivágások útján önműködően elvégezte.

Egyébként semmi gond nincs azzal, hogy kazettáról szeretnéd visszahallgatni. Sok mindenben visszajönnek a retró dolgok.

2023. dec. 29. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!