A hordozható mini led projektorom nem jó, a vezetékkel csatlakoztatott telefonomat nem ismeri fel, azt írja ki a projektor, hogy: No udisk exists. Please insert/Nem létezik az eszköz. Kérjük helyezze be!?
A hozzá kapott leírás lépésein végigmentem, hozzá az alkalmazást letöltöttem és így se működik!
Mi a baj akkor? Hogyan tudom üzembe helyezni?
Ilyen fajta: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat és segítséget!
Szerinte akkor igaz ez, igazat írnak ezen az oldalon róla vagy nem?
Előre is köszönöm a válaszát!
Pontosan mit szeretnél?
A telefon képernyőjét küldeni a projektorra, azt lásd a projektoron, amit a telefon kijelzőjén vagy lejátszani róla tartalmat (fotót,videót), mint USB meghajtóként használni?
A projektor hibaüzenete arra utal, hogy nem talál meghajtót, mintha egy pendrive-ot vagy külső merevlemezt keresne. Nem ismerem az android rendszert, de úgy tudom van állítási lehetőség, hogy ismerje fel az USB portot, ezt is megnézhetnéd, lehet csak ez a baj. Milyen kábellel kötötted össze és mi a cél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!