Kezdő vinil lemezjátszó szettnek mit gondoltok a Rega Planar 1 Plus + Edifier R1280DB párosításról?
Sziasztok!
Új vagyok a témában, sok infót olvastam a témával kapcsolatban.
Árat nem határoztam meg magamnak pontosan, úgy voltam vele hogy minél olcsóbb legyen de ne teljesen gagyi. Így jutottam el a címben szereplő kombinációhoz, ami jelenleg 160k+40k huf-ra jön ki.
Ennél jelenleg nem feltétlenül szeretnék többet kiadni, de ha van egy nagyon megéri opció picit drágábban vagy van valami negatív tapasztalat a termékkel kapcsolatban kíváncsi vagyok. Tisztában vagyok vele, hogy ezzel nem lesz megérős fejlesztési lehetőségem, de úgy gondolom nem fog érinteni ez a veszély. Előre is köszönöm a válaszokat.
Előre tisztázni kell, hogy csak deck, vagy van benne erősítő is, + a hangfalak.
Nem mindegy.
A gyalugépben van korrektor előerősító, a hangfal meg aktív, szóval nem nagyon érteni az első két válaszolót. A gyalugép márkás, mIndkettőről van pár review a neten, de nem néztem végig. A gyalugép kap hideget is, gondolom a szektás audiofil kattantak gyomra nem veszi be a beépített korrektort meg azt hogy valami nem kerül kétmillióba és működik :)
(persze érdemes lefejteni az eladási marketinget is a dícséretekről)
De összességében 155 ezerért kapsz egy új, márkás, szíjhajtású lejátszót, jó minőségű korrektorral és pickuppal. Miközben a használtpiacon 20-30 ezerért 30 éves lehasznált, direkthajtású műanyag lejátszókat kapni. Szerintem mindenképpen figyelemremáltó ajánlat a Rega.
A hangfalnak lusta vagyok utánanézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!