Blaupunkt 75w aktív mélyládához milyen első kettő hangszórót érdemes venni?
Nekem is suzuki swiftem van 19 éve. Philips rádióm van benne és nem mentek tönkre a kis ovál hangszóróim! Te milyen rádiót (fejegységet) használsz és hogyan kapcsoltad hozzá a mélyládát? Ez a mélyláda aktív hangfal? Beépített erősítővel? A leírtak alapján nem tudunk válaszolni! Részletesebb leírást kérek.A hangszórók mindíg nagy teljesítménytől mennek szét!! Kis teljesítményű hangszórót nagyobb teljesítményű erősítő tönkre tesz. Itt nem a ráírt teljesítményt, hanem a műszerrel mért teljesítményt kell érteni! (SI-ben mért wattok!)
Üdv:H.F.
Kedves Barátom! Úgy gondolom, hogy az aktiv ládád hangszórója jó, és blutooth kapcsolatban van a fejegységgel. Viszont a fejegység a 75 wattjával kinyírta a gyári suzuki hangszóróját, mert ezek a 75 wattnál lényegesen kissebb teljesítményűek. Nekem a szuzukimban a philips fej a gyári hangszórókkal dolgozik. A philipszem csak kétszer 30 watt.
Ennél jóval nagyobb teljesítményű hangszórót ajánlok. Pédául 20 cm kosárátmérőjüt, vagy oválban a 23X16 cenisset. Persze ha fejegységed csak sztereo akkor kettőt, ha négy végfokos, akkor négyet. Ezeket kölön új kalaptartóba és az ajtókra szerelve köztartóval szokás. Üdv:H.F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!