Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Három éves az LG 4K-s tv-m.Az...

Három éves az LG 4K-s tv-m.Az első évben ment HDMI pc monitorként. Most nincs jel. Ha újraindítom a pc-t a biosnál van kép a tv-n, de a win már "nincs jel". A wind-ban történt valami update vagy a tv web-OS változott rossz irányban? A másik tv-n jó.

Figyelt kérdés

#tv pc monitor
2023. dec. 21. 15:06
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Wind-ban (8 leütés).

Windowsban (10 leütés).

Ilyenektől kapok hülyét és még a kérdésről is eltereli a figyelnem.

(Komolyan, láttam már olyat, hogy a "rövidítés" még hosszabb is volt, agyrém.

2023. dec. 21. 15:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönettel fogadom a felháborodásod, de az eredeti megfogalmazás nem fért bele a megengedett 140 karakterbe. Sokat segített!
2023. dec. 21. 15:41
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ne viccelj, van egy főcím (a kérdés lényegi része), alatta lehet részletezni.

Nem hiszem el...

2023. dec. 21. 16:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocs, de most használom első alkalommal az oldalt így 68 évesen és nem figyeltem,csak arra, hogy piros lett a mező. Közben próbáltam csevegni az LG támogatással, de semmi érdemleges segítséget nem kaptam egy szervíz telefonszámon kívül.
2023. dec. 21. 17:29
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Windows billenyű + P egyszerre, utána nyilak nyomkodása, Enter?
2023. dec. 21. 17:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyok.A kevésbbé okos Panasonic tv-n semmi gond. Az LG-n, ha össze van kötve és csinálok a pc-n egy resetet, amíg a BIOS indul látom a tv-n a GIGABYTE logót, de a windows bejelentkező képernyője már nem látszik. Bármelyik több kijelzős opció esetén sem. Egyet nem próbáltam még, hogy kihúzzam a tv-ből a hálózati kábelt, amivel médiaszerverként van összekötve.
2023. dec. 21. 18:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem és nem hajlandó működni.Már visszatelepítettem a videokártya régi eredeti driverét, azzal se megy.Beszéltem a gyöngyösi LG szervízzel, azt tanácsolták, húzzam ki a tv-t a konnektorból egy fél órára. úgy sem jó. Kezdem feladni.
2023. dec. 22. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!