Lehetséges e junoszty 402 tévé készüléken mindig tv ingyenes adásokat nézni?Milyen dekóder kell hozzá?
Nincs értelme ragaszkodni hozzá, számtalan sebből vérzik már egy ilyen, felújítani sem érdemes. Mármint, ha valaki magának csinálná, hobbiból, akkor sem. Szerviz szóba sem jöhet, senki nem áll le ilyen kacatokkal időt tölteni. Ismerem belülről, néhányat még én is javítottam, elég visszataszító technika sajnos.
Ha gyűjtő vagy, kiteheted dísznek(?), de ahhoz elegendő lemosni.
Nem jó, mert csak csatornát tudsz választani (CH3 / CH4), hangnormát nem (BG / DK). Nyugati / keleti közül melyiket tudja, nem nehéz kitalálni.
Feltüntették az NTSC-szabványt, ami még hagyján, hiszen színkódolással nem foglalkozik egy ilyen modulátor, elvileg a PAL-szabványú kompozitjellel is elboldogulna.
De minek, amikor szavaidból már kitűnt, hogy a TV haldoklik, te fel tudod újítani magadnak gazdaságosan?
TV értéke -5000 Ft. Mínusz azt jelenti, hogy fizetsz 5000 Ft-ot, annyiért elviszi neked valaki a Hulladékudvarba.
Igaz, ha itthon kapnál egy modulátort 5000-ért, akkor:
-5000 +5000 = 0 Ft máris egálban lennél, van egy 0 forintos TV-d. Ha értem, de már én sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!