Létezik ilyen TV fali konzol?
Olyan konzolra szeretném a TV-t felrögzíteni, ami sinen csúsztható vízszintesen. Tehát a fal 5m hosszú, és a sín pedig 2-3m széles, és ezen csúsztatható a TV vízszintesen, oda ahova szeretném. Illetve jobbra-balra, és fel-le dönthető valamennyire.
Neten kerestem de nem nagyon találtam ilyet, csak olyat ami fixen a falon van, és csak oldalra, illetve fel-le dönthető.
Nem hiszem hogy forgalomban van ilyen, de én simán megépíteném a helyedben.
A neten mindent össze tudsz szedni, univerzális szerelő síneket, csapágyat satöbbi.
Egyedül a vezetékek mozgatása ami lehet hogy otromba lesz, annak valami energialáncos megoldást tudnék kitalálni.
Na meg olyan flexi vezetékek kellenek, amelyek ezt hosszú távon szeretik.
Olyan konzol van ami minden irányban dönthető.
Olyan sínt meg lehet csinálni - de talán kapni is amin lehetne csúsztatni a cuccot. A kettőt össze kell házasítani csavarral, hegesztéssel. Meg meg kell oldalni a kábelezést is rendesen.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, akkor jól sejtettem, hogy kereskedelmi forgalomban nem található ilyen termék.
A "B" verzió a saját magam általi megépítés, de szerintem ez most akkor még várat magára. Még nincs teljesen vége a felújításnak.
A kábelezést meg hát... kitalálom hogy is lenne a legegyszerűbb.
A tápkábele a tv-nek lehet macera, de hdmi meg társaiból lehet bőven hosszabat venni.
Nincs, mert nem nagyon van rá igény. Azért azt megkérdezhetjük hogy mi a francnak kell ilyent csinálni?
Nem volna egyszerűbb egy kis gurulós asztalra rögzíteni a készüléket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!