Megéri pspt venni?

Figyelt kérdés

sziasztok! A barátom már régebben említette hogy szeretne magának venni egy PSP-t a nosztalgia kedvéért. Na most, ugye jön a karácsony és gondoltam meglepem eggyel. Én sajnos egyáltalán nem értek az ilyen kütyükhöz, úgyhogy megkérdeztem apukám, aki szerint ne vegyek, mert olyan régiek, hogy egyáltalán nem érné meg, ki tudja milyen bajuk van. Ám én tudom mennyire örülne neki és nem szeretném csak úgy ennyibe hagyni. Találtam egyet 10.000 Ft + szállítás -ert, és korrektnek tűnik az eladó.

előre is köszönöm a választ!

2023. dec. 7. 20:08
 1/1 anonim ***** válasza:

2006-ban megjelent konzolokról beszélünk, viszont akkor még rendesen össze voltak rakva a termékek, szóval szerintem vállalható.

Pár infó:

- 3000 szériás pspnek a legszebb kijelzője (nem tudom melyiket vennéd)

- PPSSPP emulátor androidon nagyon jó, bár kicsit drágább de vannak ilyen telefonra rakható irányítók pl: Razer Kishi - nem tudom ennek jobban örülne-e

2023. dec. 8. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!