Iszli Amory kérdése:

Sos! Átvertek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
November 12.-en vettem egy airpods pro 2-t a facebook marketplacen. 27.-en elromlott. Irtam a sracnak, hogy mi tortent, es letiltott mindenhonnan. Mit tudok csinalni? Egesz evben gyujtottem ra, nagyon csalodott vagyok es feldult. Mit tegyek?

2023. nov. 29. 11:50
1 2
 11/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
78%

Megint a szokásos "elromlott" szöveg.

Hogy bármi támpontot írnál, mi baja lett, ennyi erővel be is áztathattad.

Létezhetnek olyan rejtett, illetve időszakos hibák, amikor az eladó sejthet és titkolhat valamit.

De te miből gondolod, hogy az eladó felelős itt bármiért? Annyira értesz hozzá?

Vannak hibák, ami olyan, mint egy véletlen baleset, senki nem tehet róla.

Ha az eladó (mint magánember) sem tehet róla, te sem tehetsz róla, a kár a tiéd. Kockáztattál, így jártál, ilyen előfordul.

2023. nov. 29. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
nem átvertek csak simán elromlott .
2023. nov. 29. 15:51
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy írták, eddig még csak elromlott egy nemrég vett termék. Nincs átverés.

Majd amikor beviszed az Apple szervizbe és közlik, hogy nem is eredetit vettél, hanem csak egy hamisítványt, de azt mondták róla, hogy eredeti - na akkor lesz majd átverés belőle.

Ha eredeti, akkor gyári szám alapján tudják, hogy mikor adták el, azt is hogy van-e rá garancia. Ha garanciális (és eredeti), akkor elvben számla nélkül is ingyen javítják vagy cserélik.

2023. dec. 1. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Lesz ennél még sokkal nagyobb problémád is, engedd el...
2023. dec. 3. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem látom, hogy hol itt az átverés. Kaptál egy használt de működő terméket gari nélkül, ami aztán nálad elromlott. Ha garanciát akarsz egy termékre, akkor megveszed egy boltban, ahol garival kapod. Ha nem, akkor vállalod a kockázatot, hogy 2 hét múlva bedöglik és javittathatod saját pénzen. Egyébként ha 1 évig gyűjtöttél rá és még így se volt elég pénzed arra, hogy újonnan vedd meg, valószínűleg nem abban az árkategóriában nézelődsz, amit megengedhetsz magadnak.
2023. dec. 4. 02:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!