PlayStation Portal Remote Player működik majd távolról? Vagy csak otthonról?
Én úgy értesültem róla, hogy csak otthonról.
Viszont ez a csávó a TikTokon azt mondja, hogy működik távolról is, ha elég jó a Wi-fi kapcsolat, késleltetve…. Mivel úgy fogalmaz, hogy akkor is lehet használni, ha el utazunk otthonról, gondolom nem a konzol által haszmált, azonos wi-fi hálózatra gondolt…
Alapvetően nem adnék a szavára, viszont ez egy viszonteladó üzlet profilja, szóval csak nem nézte be ennyire a srác?
Hát igen, nagyon rossz a kommunikáció.
Azt szokták nagyon hangsúlyozni, hogy azért jó mert ha valaki elfoglalja otthon a TV-t, akkor tudsz játszani így is… Igazából azok a viszonteladók is ezt írják, ahonnan már előrendelhető.
Ha valóban lehet máshonnan is használni, ahogyan a videóban mondják, akkor ezzel a szöveggel nagyon félre értetik az emberekkel.
A másik dolog, hogy ugyebár a saját ps5 konzolodról jön a stream elvileg, vagyis a konzolnak mindenképpen be kell lennie kapcsolva.
Távolról egyáltalán be lehet kapcsolni a konzolt? Mert kikapcsolni ki lehet applikációval, de arról nem tudok hogy bekapcsolni be lehetne e…
Köszi! A Remote appot próbáltam telefonnal, otthon a konzol mellől és nagyon jól működött nekem, csak nekem ilyen egészen kicsi Apple IPhone SE telefonom van, ami amúgy kényelmes… Csak ehhez nem jó, így játszhatatlanok a játékok.
Amúgy bennem felmerült, hogyha megjelenik ez az eszköz, akkor esetleg az app, az meg fog szűnni… Erről mit gondolsz? Esélyes?
De ha jól értem, akkor most is, az appot is használhatnám Wifivel pl. Bp-ről, úgy hogy közben Szigetszentmiklóson lakom, ott a konzol? Ezt hogyan? Egyáltalán hogy kapcsolom be a konzolt a távolból?
Nekem azért lenne előnyös egy olyan eszköz, ahol legalább az offline ps játékokkal tudok játszani a távolból, mert pl. nagyszüleimhez gyakran kell járnom segíteni őket bevásárolni, stb… Wi-fi az van itt is.
Otthon nem nagyon van időm használni a konzolt, itt a nagyszüleimnél meg régi tv van, a konzolt nem tudom elhozni, meg zavarná is őket ha televízión jatszanék… Ha működne innen a remote play, akkor napi 2 órát legalább tudnék játszani “diszkréten “, jelenleg meg kb. havi 2 órára van időm, szóval totálisan kihasználatlan a konzolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!