Elég a 10,9"-es kijelző jegyzetelésre vagy inkább a 12,9"-eset válasszam?
Nekem is a 10,2 colos iPad 9 van, és elég a számomra ez a kijelző méret.
Én azt mondom, hogy ez a 10-11 col a legjobb méret egy tabletnek. Alatta inkább mobiltelefont érdemes választani (egy 7-8 colos táblagép alig nagyobb). Felette viszont már egy laptop (vagy 2 az 1-ben laptop) jobb választás.
Amit viszont érdemes figyelembe venned, hogy az iPad képaránya 4:3, míg a legtöbb Android táblagép 16:10-es aránnyal rendelkezik. A 4:3 képarány előnyösebb olvasáskor (weboldalakon böngészni), meg jegyzetelésre, te pedig pont ezekre szeretnéd használni. A filmek többsége viszont 16:9-es képarányú (sok mozifilm még szélesebb). Ezeknél a 4:3 képaránynál alul és felül nagyobb fekete sáv van, mint 16:10-nél. Szerintem ehhez is hamar hozzá lehet szokni, csak olyan táblagépet érdemes választani, aminek az eleje fekete színű, így kevésbé feltűnő a szemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!