Szeretnek befektetni egy VR szettre. Soha az eletbe nem probaltam,de még a kozelebe sem jartam. Mik a tapasztalatok? Erdemes? Jo? Nem fajdul meg a feje az embernek? Szemem nem lesz kettyós?
Erre nem tudok tippet adni. Én sem próbáltam előtte soha, nekem sem volt olyan ismerősöm, akinek volt vrja. Lutrira vettem.
Nem MM-ben kell ilyent nézni. A boltokban jellemzően semmihezsemértő eladók vannak.
Van csomó hely ahol ki lehet próbálni, jól összerakott rendszert, hozzáértő személyzettel.
Például
Szánd rá azt a 10ezer forintot és menj el egy ilyen helyre és a valóságban meglátod, megtapasztalod milyen a vr. Itt elmondani nem lehet...
A szemednek semmi baja nem lesz.
A rosszullétre készülj, főleg ha autóban is rosszul szoktál lenni. Mert ugye az agyad nem tudja hirtelen összerakni hogy állsz egy helyben, közben a szemed meg azt látja hogy mozogsz. De ha tetszik a vr-ezés, akkor csak a rosszullét miatt ne mondj le róla. Ez a rosszullétesdi el fog múlni egy idő után ahogy megszokod.
"Egyszerűen nincs kiforrva ez a dolog. Kevés rá az értékelhető játék, azok is kb mind horrorok. Még ami nem horror, az is az ijesztésre megy rá sokszor."
Ebből meg egy szó sem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!