Ki mennyit költött black friday alkalmából?

Figyelt kérdés
Én bevásároltam karácsonyra is.
2023. nov. 17. 17:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10 nézd, én 77 ezer Ft-al vettem olcsóbban gamer laptopot 😃

Úgy, hogy megnéztem az osszes helyen és a hasonló legolcsóbbnál is 67 ezerrel olcsóbb volt.

Találtam egy rizsfőzőt is, amiből szintén nem találtam olcsóbbat, és ez nem a két gombos hulladék. Ezt is 17e ftal olcsóbban vetem meg

Az iPhone kamu volt, annál akció nelkultis voltak olcsóbb darabok, az vár karácsonyig.

Találtam tele OBI-t is fényképezőgépemhez, szintén spóroltam vele 33 ezer Ft-ot.

Összesen elköltöttem kb 450e Ft-ot, ezeket múlt hónapban néztem a legolcsóbb helyeken, így tudtam mit éri meg és mi kamu. Kb összesen spóroltam 150ezretml.

Egyébként csak kíváncsi voltam mások hogy használták ki, ezek szerint sehogy. Az ellenségeskedés abszolút nem érdekel. Én jól elleszek azokal, amit vettem😌 azokat meg sajnálom akik hülyének nézik a másikat. 1 hónapot vártam a tervezett vásárlásokkal, jó az iPhone -al még várok karácsonyig

2023. nov. 17. 20:46
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Igazad van tényleg csak flexelni jött

lol

szánalmas…

2023. nov. 17. 20:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Idén semennyit. Tavaly vettem 1-2 dolgot, kb 100 ezer ft értékben, nagyjából 20 ezer ft-ot spóroltam. Hittem én. Aztán bőven “black friday” időszak után is pont ugyanennyiért lehetett mindent megvenni. Szóval semmi értelme. Szokásos vevő átverés. Néha persze tényleg van pár dolog tényleg akciósan, de nem a prémium termékek szintjén.
2023. nov. 17. 20:59
 14/20 anonim ***** válasza:
#6 Az “50000 Ft alatt”-ban benne van a 0 Ft is.
2023. nov. 17. 21:03
 15/20 A kérdező kommentje:
12 senki nem jött flexelni, addig amíg normális emberek jöttek válaszolnk 😃
2023. nov. 17. 21:06
 16/20 A kérdező kommentje:

Sőt, a kérdésemhez pont az ilyenek miatt nem írtam semmi egyebet.

Mert egyik pöcsi biztosan szóvá tenné.

Egy tök átlagos kérdést tettem fel, semmi negatív komponensel. A trollok mégis megtalálják

2023. nov. 17. 21:10
 17/20 anonim ***** válasza:
18%

Amikor elkezdtem olvasni a kérdést, én is azt hittem, hogy egy konzumid.óta vagy, viszont utána megmagyaráztad, és így igazából teljesen érthető. Divat köpködni a másikat, meg szidni a black friday-t és menőzni vele, hogy màrpedig őket nem verik át akciókkal, pedig tényleg van, amin spórolni is tudsz.

Aki ezek után is csak kötekszik, az egy barom.

2023. nov. 17. 22:28
 18/20 A kérdező kommentje:

17#

Vannak valóban jó dolgok, de kb egyetlen perc után el is fogynak.

Utána marad a sok kamu, sajnos.

2023. nov. 17. 23:14
 19/20 anonim válasza:
Vótmá
2023. dec. 25. 14:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Vótmá.De annyira unod magad 19-es, hogy egy novemberi poszt alatt vergődsz. 🤣🫡
2023. dec. 25. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!