PlayStation VR2-ről mi a vélemény?

Figyelt kérdés

Érdemes megvenni?

Tenyleg egy élmény a játék?

(Soha se probaltam még)

2023. nov. 5. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább próbáld ki előtte valahol, vannak ilyen játéktermek, sőt Veszprémben hírdettek ilyen szabadulószobát is, mert van aki rosszul lesz tőle, ahhoz meg drága, hogy utána ne használd.
2023. nov. 5. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Alig alig jön néha 1-1 említésre méltó játék. Sztem max vr fanatikusoknak éri meg megvenni. Nekem az sima psvr is itt porosodik, kb 20 órám ha van benne. Egyszerűen nincs rá semmi értelmes.
2023. nov. 5. 11:48
 3/4 A kérdező kommentje:

1.

azthiszem attol a szabaduloszobatol lehet enis rosszul lennek no letemre ha valami horror téma😅

Ahol en lakok,videken a 30km es korzetebe sincs ilyenre lehetoseg sajnos

2023. nov. 5. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen,ettol felek hogy esetleg nem nyeri el kelloen a tetszesem vagy nem lesznek hozza olyan jatekok a kesobbiekbe ami erdekelne engem hogy majd csak porosodik,es nem olcso.

Oszinten lovoldozo illetve haborus temabol 1 db jatekom sincs hozza

Amivel en jatszok picit gyerekes de kinek mi 😄

Ezek vannak jelenleg:

*Outlast (leragott csont de orok kedvenc 😄)

*Sackboy

*it takes two

*Gta

*Sims

*the grinch

2 honapja vasaroltam igy meg egyenlore csak ok vannak hozza😊

2023. nov. 5. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!