LED TV-nél a "Panel felbontása 1366 x 768p" okoz bármilyen problémát a megszokott 1920x1080 vagy 1280x720-as felvételeknél, filmeknél?
egyáltalán érdemes ilyet venni vagy mégis miért gyárottak ilyen felbontást?
ha akár TV-t nézek, akár USB-ről lejátszom a sjaát fullHD-s felvételemet, akkor látok valami különbséget vagy annyira nem vészes?
oké csak azzal van a gondom, ha állítgatni kell mindig a felbontást.
ha kicsitz gyengébb a minőség, az nem érdekel, de ha lemaradnak ikonok pl, az már necces.
10.
Hülyeséget beszélsz, nem releváns a hozzászólásod.
Ennek semmi köze az operációs rendszerhez, hogy valaki mekkora felbontású desktopon fér el, az általa használt programokkal, megoldandó feladatokkal.
Nekem megvan még a régi 1024x768-as LG monitor, csak azért sajnáltam kidobni, mert 2000 körül majdnem 200 ezer forintot adtam érte, amikor még nagyon keveseknek volt ilyen, házi használatot tekintve.
Akkoriban még jó is volt, de ma már vicc, ne röhögtesd ki magad!
Azt én értem, hogy ezen az oldalon van 1-2 ellenségem, amelyik ott köt belém, ahol tud, mert mondjuk 10 évvel ezelőtt rászóltam, mert butaságot írt és ezt a lelki sérülést azóta sem bírja feldolgozni.
De azért ez elég gyenge volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!