Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi baja a dvd lejátszómnak?...

Mi baja a dvd lejátszómnak? Sony rdr-hx720

Figyelt kérdés
El indítom és azt írja hogy (hdd error) ilyen esetben mit tudok csinálni?
2023. okt. 31. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Elromlott a belső merevlemez. Ki kell cserélni.
2023. okt. 31. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mint a #1-es hozzászóló írja: merevlemez-hiba.

A kézikönyv így értekezik erről:

"“HDD ERROR” appears in the front panel display.

The hard disk error occurred. Press down |/[Power on] on the recorder for ten seconds until “WELCOME” appears in the front panel display. If this does not resolve the problem, format the recorder’s HDD by pressing

down the HDD button on the recorder for more than ten seconds until “FORMAT” appears in the front panel display.

Note that all the contents recorded on the HDD will be erased. If this does not fix the problem, contact your nearest Sony dealer."

[link]

Tehát vagy a bekapcsoló gombot kell 10 másodpercig nyomni, amíg meg nem jelenik a "Welcome" ("Üdvözlet") felírat - újraindítva ezzel a rendszert - vagy a bekapcsolás után a HDD-gombot kell nyomni több mint 10 másodpercig, amíg meg nem jelenik a "FORMAT" felírat - ezzel formatálod a merevlemezt (elveszítve minden rajta tárolt felvételt, de alaphelyzetbe állítva).

Ha egyik sem segít, akkor merevlemez-csere - a szerviz-kézikönyv ( [link] ) tud segíteni mind a szétszedésben, mind a szervizmenü elérésében.

2023. okt. 31. 12:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat akkor meg próbálom
2023. okt. 31. 15:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam de ugyan úgy ki írja
2023. okt. 31. 15:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Pedig tegnap rá kötöttem a merev lemezt a gépemre és a hd sentinelben láttam de megnyitni nem tudtam hogy lássam a rajta lévő adatoka
2023. okt. 31. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#4: Mármint melyiket? Az újraindítást (bekapcsológomb 10 másodpercig való nyomva tartása, amíg meg nem jelenik a "WELCOME" felirat) vagy a formatálást (a HDD gomb 10 másodpercnél tovább való nyomva tartása, amíg meg nem jelenik a "FORMAT" felirat)?

Ha mind a kettőt megpróbáltad és nem sikerült, akkor - a #2-es hozzászólásomban említett leírás szerint - merevlemezcsere lesz a megoldás.

2023. okt. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!