Ezt már nem tudom megoldani? Többi lent.
Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok, és aki ért ehez.
Van egy ninebot f2 plus elektromos rollerem, amit úgy vásároltam eleve, hogy régiót váltok rajta, a xiaodash nevű alkalmazással, ami 32 km/h-ra, állította, és tempomat is van benne, és ez így nekem jó, de az a gond, hogy jött rá egy firmware update, és mielőtt updateltem volna, direkt vissza állíottam, az eredeti régióra. És, amikor sikerült is az update, vissza is akartam állítani, a regiót, szintén a 32 km/h-ra... de, nem engedi át állítani, ez miért lehet? Azért mert már nem lehet módositani, vagy azért mert új szoftver van rajta?
2023. okt. 26. 16:06
1/1 A kérdező kommentje:
Senkit sem akarok sügetni, de holnapig jó lenne egy válasz, ami hasznos, mert szórit az idő is egy bizonyos ok miatt.
2023. nov. 5. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!