Airpods meghibásodása?

Figyelt kérdés
4 éve van Airpodsom, nem a pro hanem a sima. A jobb füles már egy éve azt csinálja hogy feltöltöm berakom a fülembe és egyből lemerül max 2 percet bír. Tudom ez már szervízigényes, el is fogom vinni csak kiváncsi vagyok mitol lehet ez? Valaki másnak volt már ilyen?

2023. okt. 26. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól, hogy az akkumulátorok degradálódnak a használat során. Sok feltöltés, lemerítés hatására a kapacitásuk csökken.

Ez nem csak a füleseddel van így, hanem a telefonoddal, laptopoddal, szinte minden más akkus kütyüddel.

2023. okt. 26. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Az akkumulátora döglött meg. Az én 1. gen Airpodsom is ilyen már.

Ezzel sajnos nem nagyon lehet mit kezdeni, ugyanis roncsolás nélkül elég nehéz szétszedni, pláne akkut cserélni.Érdemes inkább újat venni.

2023. okt. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!