Halkan búg Samsung Monitor/TV-m az alapból olyan lehet, vagy amiatt lehet, mert véletlenül gyengén belerugtam, és feldölt? (Samsung SyncMaster P2370HD)
Sziasztok. Van nekem egy Samsung SyncMaster P2370HD monitorom, amelyet véletlenül felrugtam, mert amikor keltem fel, akkor az ágy melett volt a földön, és a lábammal gyengén belerugtam, és az a földre dőlt, nem olyan súlyossan. A monitor még mindig tökéletessen müködik, de mivel én monitornak használom, nem TV-nek, ezért elég közel ülök hozzá, és enyhén hallom hogy búg. Nem hagy nyugodni a kérdés, hogy ezt most én okoztam, hogy feldöntöttem, vagy ez alapból is búgott? Akinek van ehhez hasonló ilyen Samsung egyben TV és Monitorja, és ő is monitornak használja, akkor az kérem írja meg, hogy ha teljes csönd van a szobában, és csak az a Monitor van bekapcsolva, akkor hallja e a székéből, hogy neki is enyhén búg e. Linkelek képet, hogy hogy néz ki a monitor.
Ami esetleg búgni szokott, az aktív PFC induktivitása, csakhogy ilyen áramkör 100 W körüli vagy nagyobb teljesítményű tápegységeknél használatos.
Hacsak nem a hálózati zavarszűrő induktivitása lazult meg, ugyanis más nem nagyon van, ami 50 Hz búgást generálhatna. Ha így jártál, az mindenesetre ártalmatlan, de javítható is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!