Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tönkre mehet így a rollerem?

Tönkre mehet így a rollerem?

Figyelt kérdés
Ha elindulásnál egyből maximális sebességgel megyek? Ez árt a motorjának vagy az egész rendszernek? Tehát ezt úgy értem hogy ahogy elundulok, egyből a gázkart lenyomom teljesen és úgy megyek
2023. okt. 22. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
2023. okt. 22. 12:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze ezt én úgy értem ha a roller mondjuk nincs használva órakig vagy egy két napig és úgy egyből maxon hajtani a motort
2023. okt. 22. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem jellemző. Mondjuk ha valami nagyon gyenge gépről van szó, akkor érdemes rálökni párat lábban, és utána húzni neki fokozatosan, de egy normális rendszernek ez nem számít.

Mondjuk nem ugyanaz a lépték, de a 2003-as hibrid autómat mindig padlózom a lámpánál indulva, és 20 év után az akkuknak semmi baja.

De természetesen a meghibásodást előre nem lehet megjósolni vagy kizárni.

2023. okt. 22. 13:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát egy ninebot f2 plus rollerről van szó, de mindig megszoktam lökni lábbal 3 km/h ra vagy 5 re es utána fokozatosan szoktam menni vele, de most eszembe jutott hogy baj lenne e, ha inkább nem fokozatosan, ha nem egyből teljes gázzal mennék vele (de szintén meglökném az elején)
2023. okt. 22. 15:06
 5/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

A maximális áram elektronikusan korlátozott, viszont az akkut is legjobban meríti.

Ha te besegítesz egy kis előgyorsítással, valamint a gyorsulási igényből is visszaveszel, azzal energiát takarítasz meg, esetleg nagyobb távot tehetsz meg egy töltéssel.

2023. okt. 22. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Mindig megjelenik egy ilyen "20 éve hajtom 200%-on, de még mindig gyári állapotban van" :D

Bár a farkammal is így lennék....

Naszóval kérdező te is amolyan technikai antitalentum vagy akinek hiába magyaráznánk el mit okoz a hirtelen "nyélgáz" a rollernek.

Néhány alkalommal nem okoz gondot. De a rendszeresen maxra kihajtott roller hamarabb tönkre fog menni. Nem tudom miért kell feleslegesen kínozni az akkut, vezérlőz, motort. Ezeknek mind plusz igénybevételt okoz a kíméletlen bánásmód. Pláne egy ilyen alsókategóriás rollernél ezek nem is túl jó minőségű alkatrészek. Nem az állandó gyepálásra vannak tervezve.

2023. okt. 22. 16:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért ez nem egy alsókategoriás roller már ne is haragudj. 2. Miből gondolod, hogy nem értem meg mit mondasz?
2023. okt. 22. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Igazad van, van egy szint még alatta. De semmiképp sem egy csúcs roller. Ugyanaz 130-150 ezres nevesincs rollerek, csak itt még ki kel fizetni a nevét is.

Ha értenéd, nem kérdeznél hülyeséget.

2023. okt. 23. 09:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Úgy tudom hogy a ninebot rollerek nem a nevük miatt kerülnek ennyibe, ha nem a minőség miatt. De lehet rosszul tudom
2023. okt. 23. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!