Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A fejhallgatók valóban jobbak,...

A fejhallgatók valóban jobbak, mint a fülhallgatók?

Figyelt kérdés

Egy pár napja tervezem, hogy veszek a kettő közül valamelyiket.

Viszont nem tudom eldönteni, hogy fülhallgatót vagy fejhallgatót vegyek, mert tudom, hogy mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai, de azt mondják például a barátaim is, akiknek fejhallgatóik vannak, hogy a fejhallgatók sokkal jobbak, mert jobban szólnak, kényelmesebbek, nem kell azon aggódni, hogy belefér-e a fülbe, vagy sem, nem megy bele a fülzsír, stb.

De én viszont több hátrányát látom, mint előnyét, mert oké, hogy jobban szól meg minden..de például könnyebben tud eltörni, óvatosabban kell elhelyezni mondjuk táskában, meg ha fekszem az ágyon, ott nem annyira kényelmes, meg nem lehet vele előredőlni, mert leesik a fejről.

Úgyhogy nekem inkább valamilyen fülhallgató felé húz a szívem, de nem tudom, hogy milyet lenne érdemes venni, meg melyik weboldalról.

eMagon nézegettem JBL-eket, de abból inkább fejhallgatókat, Panasonicot és Soundcore-t.

Esetleg tudnátok valami jó fajtát, megbízhatót ajánlani? :)

Köszönöm!

2023. okt. 15. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Ha buszútra kell zenét hallgatni, akkor fülhallgató tökéletesen elég, ha macerásnak tartod a fejhallgatót. Nyilván ebből is van komolyabb, meg gagyibb.

Ha videójátékozni kell, akkor szentségtörő vagy, ha nem fejhallgatót használsz.

2023. okt. 15. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A teljes hallható hangfrekis sáv valósághű élvezhető átviteléhez komoly elektronika és mechanika kell, ami kb. 1 fülhallgatóban el se fér.

Na ennyiből jobbak a fejhallgatók.

2023. okt. 15. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
igen
2023. okt. 16. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!