A Samsung T32E310EW típusú tv mekkora USB-meghajtót támogat?
Figyelt kérdés
Nem találtam erről információt, csak hogy van rajta, de hogy mekkora a max., amit kezel, azt nem. Szeretnék venni nagyobb pendrájvot, csak félek, hogy nem látja majd, mert nagy.2023. okt. 15. 10:43
1/3 anonim válasza:
Sajnos a Samsung hivatalos oldalán sem találtam információt arról, hogy ez a típusú TV mekkora USB-meghajtót támogat.
Ha az USB-meghajtó formázása FAT32 vagy exFAT, akkor valószínűleg képes lesz olvasni a nagyobb méretű pendrive-okat is.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi, hogy megnézted. Pár napja megjött a 128 GB-os pendrive, az eddigi 32 GB-os helyett fogom használni.
NTFS-re formáztam, a kisebb is ez volt, majd kipróbáltam 1-2 Youtube-videóval, azokat lejátszotta a tévé, remélem, a többivel sem lesz gond a későbbiekben.
2023. okt. 26. 18:06
3/3 anonim válasza:
Nagyon szívesen! Jó, hogy a 128 GB-os pendrive működik a TV-vel. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!