Mennyibe kerülne ezt a hangfaldobozt megcsináltatni valakivel?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=jOpYepIAC2M
Ezt szeretném megcsináltatni fa lemezekből valakivel, ráadásul kettő darabot. A videón a teteje nincsen rajta, de az úgyis csak egy sima fa lap.
Mennyibe kerülne a fával, munkaköltséggel meg mindennel együtt kb?
2023. szept. 16. 15:49
1/5 Szirty válasza:
Nem tudom de rendes (pontos) méretezés kellene. Ebből a méretek nagy része hiányzik.
2/5 anonim válasza:
Honnan tudnánk? Kérj árajánlatot egy asztalostól. Az mindenesetre biztos, hogy fogsz dobni egy hátast az ártól. Az egyedi munka mindig drágább, mint a sorozatgyártás.
3/5 anonim válasza:
Rajzold ki mondjuk SketchUp 3d progival. Onnét tudsz pontos méreteket venni már. Illesztések miatt nem mindegy mit vágsz ki. Aztán Obiban kivágják méretre amilyen fából akarod. Aztán össze kell rakni. Technobond D3 + facsavar, csavar helyeket ki kell zenkelni, majd fakittel el lehet tüntetni a helyeit. Festéshez henger + Factor festék kb 5ezer / liter. Eredeti az warnex amivel szokták kezelni az 15ezer körül van. Mai asztalos árak az valóban horror.
4/5 anonim válasza:
Annyi meglátás van még 3-hoz méretileg a 18mm anyag karcsú szerintem oda a mélysugárzó nyilasához, én azt dupláznám. De az eredeti anyag is jobb ha 22mm körüli lenne inkább. Azért mégis dupla 18" sub.
5/5 Szirty válasza:
"Rajzold ki mondjuk SketchUp 3d progival. Onnét tudsz pontos méreteket venni már."
Miután egy csomó méretet rajzolás közben hasraütésre megblöffölt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!