Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Benq G2200WT monitort, hogy...

A Benq G2200WT monitort, hogy tudom átállítani DVI-re? Melyik gombbal?

Figyelt kérdés
Már évek óta nem használtam, de arra emlékszem, hogy nem állt át magától DVI-re és most sem.

2023. szept. 13. 22:19
 1/2 lali51 ***** válasza:
Milyenek vannak rajta?
2023. szept. 13. 23:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Auto, Menü, Mode, Contrast, Enter és a Power gomb. A Mode és a Contrast gombok több funkciósak, mert azokkal lehet jobbra és balra lépegetni a menüben stb. Nekem úgy rémlett, hogy az Enter vagy a Contrast gombot kellett megnyomni, ha a DVI-nél nem volt jel, de már próbáltam és nem működik. Az egyik ismerősöm azt javasolta, hogy töröljem le a videókártya drivert. A DVI kábel működik és a videókártya is, mert kipróbáltuk. Az előbb találtam használati utasítást pdf-ben és majd átolvasom, ha lesz időm.
2023. szept. 14. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!